• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Posters » LGBT plus posters

LGBT plus posters

Mogen zijn wie je bent!

Doe ook mee!

Duizenden scholen doen op 10 december mee aan Paarse Vrijdag. Doet uw school (of organisatie) ook mee? Op deze dag wordt benadrukt dat iedereen het hele jaar door zichzelf moet kunnen zijn. Het is de dag waarop er extra aandacht is voor mensen die willen vertellen dat ze bijvoorbeeld homo, lesbisch of biseksueel zijn. Het doel van de ‘Uit-de-kast-kom-dag’ is uiteindelijk vooral steun betuigen: je mag zijn wie je wil zijn. De regenboog staat symbool voor de diversiteit (lhbtiq+) van mensen. Bekijk en download zeker ook de gratis PowerPoint-presentatie 'De Regenboog'

Bekijk en download gratis de nieuwe folder en lees het verhaal 'Een vreemde vogel'. Dit verhaal mag u ook gebruiken voor een LGBT plus evenement.

A1 en A3-formaat posters voor alle LGBT plus activiteiten

Kleurrijke polsbandjes voor alle LGBT activiteiten

Regenboog armband 'Zijn wie je bent'

Een kleurrijk geweven armband met de opdruk: 'Zijn wie je bent'. Speciaal ontworpen voor Paarse vrijdag. Door de zilverkleurige schuifkraal kun je dit bandje gemakkelijk omdoen en de maat aanpassen. 


Maat: de regenboog armband 'Zijn wie je bent' is verkrijgbaar in één maat 1.5 * 35 cm. Past altijd door de zilverkleurige schuifkraal.

Posters en polsbandjes voor:

Snel en gemakkelijk bestellen

De posters zijn gemakkelijk online te bestellen en worden snel geleverd. De posters zijn geschikt voor de scholen en verenigingen, maar ook voor de sportschool, de BSO, bibliotheek, etc. Hang ze in het klaslokaal, de aula, koffiekamer, kantoor, etc. Posters waar iedereen de motivatie uit kan putten om te mogen zijn wie je bent.

Als cadeau!

De 400 grams poster past in een wissellijst en is ook een mooi cadeau om iemand te steunen.