• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

LGBT plus posters

Mogen zijn wie je bent!

Doe ook mee!

Duizenden scholen doen op 9 december 2022 mee aan Paarse Vrijdag. Doet uw school (of organisatie) ook mee? Op deze dag wordt benadrukt dat iedereen het hele jaar door zichzelf moet kunnen zijn. Het is de dag waarop er extra aandacht is voor mensen die willen vertellen dat ze bijvoorbeeld homo, lesbisch of biseksueel zijn. Het doel van de ‘Uit-de-kast-kom-dag’ is uiteindelijk vooral steun betuigen: je mag zijn wie je wil zijn. De regenboog staat symbool voor de diversiteit (lhbtiq+) van mensen. 

A1 en A3-formaat posters voor alle LGBT plus activiteiten

Snel en gemakkelijk bestellen

De posters zijn gemakkelijk online te bestellen en worden snel geleverd. De posters zijn geschikt voor de scholen en verenigingen, maar ook voor de sportschool, de BSO, bibliotheek, etc. Hang ze in het klaslokaal, de aula, koffiekamer, kantoor, etc. Posters waar iedereen de motivatie uit kan putten om te mogen zijn wie je bent.

 

Als cadeau!

De 400 grams A3-formaat poster past in een wissellijst en is een mooi cadeau om iemand te steunen die uit de kast komt.

Gratis lesmateriaal LHBTIQ+

Download de gratis lesmaterialen; Flyer 'Zijn wie je bent', de PowerPoint-presentatie 'De Regenboog', de werkbladen 'Zijn wie je bent' en het verhaal over de uil en de flamingo. De materialen mogen gebruikt worden voor een LHBTIQ+ spreekbeurt, dag, project of evenement!

Kleurrijke polsbandjes voor alle LGBT activiteiten

Regenboog armband 'Zijn wie je bent'

Een mooi kleurrijk geweven regenboog armband met de opdruk: 'Zijn wie je bent'. Speciaal ontworpen voor iedereen die zichzelf wil kunnen zijn! Echt LHBTIQ + polsbandje dus! Door de zilverkleurige schuifkraal kun je dit bandje gemakkelijk omdoen en de maat aanpassen.


Maat: één maat 1.5 * 35 cm - Past altijd ;)

Posters en polsbandjes voor: