Posters leren studeren

om het leren en studeren te verbeteren!

Overzicht van de posters leren studeren

Posters leren studeren met studietips

In 2006 zijn de eerste posters leren studeren uitgebracht. Op de poster 'Studietips' staan 27 tips om beter te leren. De posters met de praktische studietips helpen leerlingen bij het maken van hun huiswerk en het leren voor een toets, tentamen of examen. Door de tips toe te passen wordt het leren gemakkelijker, leuker en worden de resultaten beter.

Actie posters leren studeren met gratis PowerPoint!!

De poster 'Tips om beter te leren' A2-formaat kunt u heel goedkoop voor uw leerlingen bestellen. De posters zijn vanaf € 0,80 per stuk verkrijgbaar. Op de posters leren studeren staan, net als op de A3 poster 'Studietips', de 27 bruikbare tips voor uw leerlingen en als ze de tips toepassen gaan zeker hun resultaten omhoog.Hangt de poster op de slaapkamer bij het bureautje waaraan ze zitten te leren, dan zal dit zeker helpen bij het leren, maken van huiswerk en studeren voor een toets of examen. Een zinvol een leuke investering voor jouw leerlingen aan het begin van hun studie op jouw school! Bij de poster past ook een PowerPoint-presentatie die u vooraf met de leerlingen kunt doornemen. Deze PowerPoint-presentatie ontvangt u gratis bij uw bestelling van deze posters voor uw leerlingen.

Poster leren studeren met het wiskunde vierkant vermenigvuldigen

Naast de posters leren studeren met studietips zijn er ook twee posters voor het gemakkelijker leren van de tafels van vermenigvuldigen van 1 t/m 10. Handig voor in de klas, maar ook voor thuis bij het leren van de tafels. Posters om gemakkelijk de tafels oefenen, onthouden en toepassen voor thuis en op school. 

Poster leren studeren: stilte! cito of examen

Ook is de poster 'Stilte cito' en 'Stilte examen' verkrijgbaar. Handige posters om op te hangen als het stil moet zijn op de gangen omdat er de citotoets begonnen is of als er een examen gehouden wordt. Dan zijn er nog vijf posters leren verkrijgbaar over de smartphone met de boodschap dat de smartphone verboden, niet gewenst of zelfs verboden is. Een smartphonevrij gebied dus!

Productinformatie over de posters leren studeren

  • De A3-formaat posters zijn enkelzijdig bedrukt op 400 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling. 
  • Het formaat van de posters is 420x297 mm.
  • De posters leren studeren passen in de  wissellijsten en posterstandaards.