• Uniek lesmateriaal
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering

posters voor iedereen!

Het doel van de posters is om te inspireren, motiveren en stimuleren

Zoek je een leuke poster of een poster over een bepaald thema?

Op deze website heb je volop keuze uit heel veel verschillende, unieke posters. Ze zijn kleurrijk, duidelijk, informatief en educatief! Bekijk alle posters en laat je inspireren of neem contact op voor gratis advies en hulp voor bijvoorbeeld posters op maat. 

Bekijk alle posters

Posters voor thuis, op het werk, op school of in de bibliotheek. Hang een leuke poster in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, werkkamer, spreekkamer, klaslokaal, etc.  

Formaat van de posters

De meeste posters zijn gedrukt op A3-formaat (420x297 mm.), ze zijn enkelzijdig of dubbelzijdig (raamposters) bedrukt op stevig 400 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling. Deze posters passen in een wissellijst of posterstandaard. Daarnaast zijn er veel posters gedrukt op A2-formaat op gewoon posterpapier en is er zijn een paar super grote poster gedrukt op A1-formaat.

Mooie ontwerpen en hoge kwaliteit drukwerk

Alle unieke en kleurrijke posters zijn gedrukt op een goede kwaliteit papier. Met vaak grappige illustraties zijn ze duidelijk, educatief, informatief en niet duur! Voor het drukken van de posters altijd naar een goede kwaliteit voor de laagste prijs. We vinden dat de posters een mooie matte of glanzende afwerking moeten hebben.

Gemakkelijk en snel bestellen

De posters zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel geleverd. Omdat alle posters direct uit voorraad leverbaar zijn heeft u uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen in huis.

De kracht van posters

De kracht van een goede poster is dat hij goed leesbaar is, een duidelijke boodschap overbrengt, goed leesbaar is en aanzet tot nadenken of handelen. Ook moet de poster goed opvallen, want als de muurdecoratie niet (meer) opvalt komt ook de boodschap niet meer over.

 • Posters moeten opvallen

  Een poster die niet opvalt wordt niet gezien en brengt geen boodschap over.
 • Posters moeten communiceren

  Een poster die geen duidelijke boodschap overbrengt heeft geen nut. Een poster moet prikkelen en uitdagen tot lezen.
 • Posters moeten aanzetten tot nadenken of handelen

  De boodschap op de poster is helder en duidelijk en wil de lezer hierover aan het nadenken zetten, of hem of haar iets laten doen.

Tip: Door gebruik te maken van een wissellijst aan de wand, of een posterstandaard op de kast, kan er telkens een andere poster in de houder geschoven worden en blijven de posters goed opvallen. 

Door wie worden de posters gemaakt?

Alle posters worden ontworpen door onze illustrator Herman Vos. Al vanaf 1996 illustreert hij de lesmaterialen voor onze producten. Het is telkens weer een leuke uitdaging om een originele poster te bedenken voor een bepaald onderwerp. Sommige posters lezen hebben alleen maar tekst, maar de meeste posters hebben ook mooie afbeeldingen. Door de originele afbeeldingen en treffende teksten zijn de posters stuk voor stuk zeer doeltreffend. Complexe onderwerpen weet hij vaak geniaal uit te beelden aan de hand van een enkele afbeelding. Op veel posters worden smileys gebruikt omdat ze grappig zijn en een glimlach op het gezicht van de lezer toveren. Toch is ook bij deze posters de boodschap altijd helder. Woorden omzetten in afbeeldingen met een duidelijke boodschap zijn de posters die je het langste bijblijven.

Eén afbeelding zegt meer dan duizend woorden

Bij de unieke posters gaan we er altijd vanuit dat één beeld vaak meer duidelijk maakt dan 1000 woorden.

posters

Wil je posters met eigen logo of eigen teksten erop? 

We maken die graag voor je, denken graag met je mee en gaan voor 100% tevredenheid! De posters kunnen op elk formaat geleverd worden. De originele poster kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor meer naamsbekendheid of een open dag. Vraag gratis en vrijblijvend een ontwerp aan. Gewoon doen! Mail: info@dms-educatief.eu of bel: 0495-750598 

Tips

* Laat je eigen poster ontwerpen voor elke speciale gelegenheid!
* Verwissel de poster regelmatig voor een optimaal effect!
* Op scholen: Bewaar de posters voor een volgende groep of andere locatie!

Maak een originele posterwand als wanddecoratie

Poster zijn mooi als wanddecoratie. Met een posterwand kun je je favoriete posters combineren, waardoor er een unieke sfeer ontstaat. Kies voor een rode draad met de kleuren van de plakaten, en varieer met verschillende stijlen om het interessant te maken! Maak de interieur in je huis, op het werk of op school uniek met een originele posterwand waarin je al je favoriete posters combineert! Of het nu langs de trap of in een kleine of grote hal hangt, een dergelijke wand is altijd een spannend element dat voor extra sfeer zorgt. Het is altijd een leuke manier om meer kleur en leven te brengen in de betreffende ruimte. Met alle posters op deze website kun je een fascinerende compositie maken die voor een fijne of leerzame sfeer zorgt! 

Wissellijst of posterstandaard

Veel posters zijn gedrukt op A3-formaat en passen in een wissellijst of posterstandaard. Deze posters kunnen eenvoudig opgehangen worden met de wissellijst of neergezet worden in de posterstandaard.  of de posterstandaard op de kast . 

Wissellijst

Met een wissellijst aan de wand kun je regelmatig een andere poster ophangen. Zo is het elke keer weer verrassend welke poster er nu weer inzit. De wissellijst kan eenvoudig, zonder gaten boren, opgehangen worden met de twee stroken dubbelzijdig plakband. Dit kan op bijna elke gladde ondergrond.

Posterstandaard

De posters komen goed tot hun recht in de stabiele T-standaard die gemakkelijk overal neergezet kan worden.

Posters

* Leuk om te geven en leuk om te krijgen; een poster of kaartenset cadeau!
* Voor reclame, open dag en naamsbekendheid; een kaart of poster met eigen ontwerp! 
* Als steuntje in de rug; een kaart of poster om te motiveren! 

Voor elke locatie en voor ieder moment een passende poster

Of u nu op zoek bent naar een mooie poster voor de woon-, slaap- of kinderkamer, hal, kantoor, kantine, klaslokaal, restaurant, sportschool,etc. De posters zijn geschikt voor elke ruimtes en toepasbaar voor elke gelegenheid: feest, dag of week van, stilte bij een examen, verandering locatie of nieuwe locatie! Een poster maakt de ruimte gezelliger. 

Posters met een boodschap

Verander je poster, verander je wereld!
Heb je nog een leeg plekje aan de muur, kast of  bureau, laat daar dan een stukje van jou ideale wereld zien middels een originele poster. Verras jezelf of de mensen om je heen steeds weer met een leuke poster uit  het grote assortiment op deze website.

Productinformatie

Alle A3-formaat posters zijn gedrukt op glanslaminaat van hoge kwaliteit (400 gram). De klimaatposters zijn de enige posters die niet op papier van bomen gedrukt zijn, maar van landbouwafval (paperwise). Meer informatie hierover staat bij de posters over het klimaat zelf.

Posters van een mooie topkwaliteit

Alle A3-formaat posters worden gedrukt op 350-grams glanslaminaat van de hoogste kwaliteit en een fantastische uitstraling. De mooie kwaliteit kunnen we leveren door gebruik te maken van de beste digitale offsetmachines en moderne drukpersen om onze posters mee maken. We maken mooie zwart-witte posters, affiche en posters met tekst prints voor thuis, kantoor en het onderwijs voor een betaalbare prijs.

Posters zijn een leuke en gemakkelijke manier om informatie te vergaren over diverse onderwerpen. Met een poster wordt je in één oogopslag geinformeerd over het onderwerp dat erop afgebeeld staat. De posters, gemaakt door Herman Vos, zijn informatief en boeiend genoeg om de aandacht vast te houden. Deze posters maken complexe onderwerpen inzichtelijk en leerzaam. Thuis, in de klas of bibliotheekis het lezen van de posters een interessante bron van extra kennis. Geniet vandaag nog van onze mooi collectie posters!

Dé poster webshop voor iedereen