• Uniek lesmateriaal
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering

posters over diverse thema's

De posters zijn kleurrijk, duidelijk, informatief en educatief!

Posters voor thuis, op school in het klaslokaal of in de bibliotheek. De posters zijn niet alleen heel mooi en van een hoge kwaliteit, maar ze helpen ook om een onderwerp bespreekbaar te maken. Ook geven steun aan jong en oud. Of het nu is om iemand te motiveren om zijn/ haar doel te bereiken, of om het zwijgen over pesten te doorbreken. Veel posters zijn geschikt om te gebruiken bij een dag, week of project over een specifiek thema of om het lokaal gezellig in te richten voor het nieuwe schooljaar.

Tip: Door gebruik te maken van een wissellijst aan de wand, of een posterstandaard op de kast, kan er telkens een andere poster in de houder geschoven worden en blijven de posters goed opvallen. 

Top 6 posters:

Educatieve posters voor op school, thuis, bibliotheek, werk, etc.

Zoekt u leuke posters? Of posters over een bepaald thema? Hier heeft u volop keuze uit heel veel verschillende, unieke posters.Het is telkens weer een leuke uitdaging om een originele poster te bedenken voor een bepaald onderwerp. Bij de posters gaan we er altijd vanuit dat één beeld vaak meer duidelijk maakt dan 1000 woorden. Alle posters hebben een doel. Ze brengen een duidelijke boodschap over aan de lezer. De posters willen de lezer aan het denken zetten over bijvoorbeeld respect, pesten of klimaatverandering. Op veel posters worden smileys gebruikt omdat ze grappig zijn en glimlach op het gezicht van de lezer toveren. Toch is ook bij deze poster de boodschap altijd helder. De posters zijn gemaakt voor het onderwijs, maar de meeste posters kunnen zeker ook thuis of op een kantoor opgehangen worden. Een voorbeeld hiervan zijn de motivatie posters die natuurlijk overal kunnen hangen om mensen te motiveren. De poster met tips om beter te leren past uiteraard in een klaslokaal, maar ook thuis bij de leerling boven zijn/haar bureau. De A3-formaat posters zijn gedrukt op 400 grams glanslaminaat of op paperwise. De kracht van een goede poster is dat hij opvalt, een duidelijke boodschap overbrengt, goed leesbaar is en aanzet tot nadenken of handelen. 

 • Posters moeten opvallen
  Een poster die niet opvalt wordt niet gezien en brengt geen boodschap over.
 • Posters moeten communiceren
  Een poster die geen duidelijke boodschap overbrengt heeft geen nut. Een poster moet prikkelen en uitdagen tot lezen.
 • Posters moeten aanzetten tot nadenken of handelen
  De boodschap op de poster is helder en duidelijk en wil de lezer hierover aan het nadenken zetten, of hem of haar iets laten doen.