• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Over ons

 

DMS educatief maakt in Nederland en België al meer dan 25 jaar lesmaterialen voor het onderwijs op gebied van sociale omgangsvormen. Zowel voor kleuter-, basis-, als voortgezetonderwijs worden lesmaterialen ontwikkeld. Met name het bespreekbaar maken en voorkomen van pesten heeft altijd veel aandacht gekregen. Zo is er dus ook de laatste jaren lesmateriaal ontwikkeld over cyberpesten.

Met twee karakteristieke figuren, Beertje Anders voor kleuters en Selfie (smiley) voor de oudere doelgroepen, worden de lessen rijkelijk geïllustreerd.

Alle lesmaterialen worden voortdurend vernieuwd, komt u dus geregeld eens langs voor de nieuwste lessen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

We sponsoren Marie Jose (85 jaar) die elk jaar geld inzamelt voor het bouwen van scholen en aanschaffen van leermiddelen voor de armste kinderen in India. De kinderen worden ook voorgelezen met het verteltheater en de vertelplaten die we geschonken hebben.

 

DMS educatief is gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit 1821 in Maarheeze.

 


Andere websites:
www.beertje-anders.nl Beertje Anders maakt lesmaterialen voor kleuters en jonge kinderen
www.dms-educational.eu