• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

polsbandjes

overzicht polsbandjes met opdruk

De eerste polsbandjes

In 1998 werden de eerste polsbandjes tegen pesten ontworpen en uitgebracht als een manier om steun te betuigen aan degenen die met pesten te maken hebben. Vanaf deze introductie van de polsbandjes zijn er veel verschillende ontwerpen bijgekomen met verschillende thema's. Nieuwe uitvoeringen worden regelmatig toegevoegd om ervoor te zorgen dat er voor iedereen een passend polsbandje te vinden is! De allernieuwste polsbandjes zijn de rode linnen polsbandjes over pesten. Hieronder vind je een overzicht van alle standaard linnen en siliconen polsbandjes.

Polsbandjes geweven of siliconen

Geweven linnen polsbandjes

Door de zilverkleurige schuifkraal passen de linnen polsbandjes altijd!

Siliconen polsbandjes

Siliconen en geweven polsbandjes

Standaard zijn er negen verschillende siliconen en negen geweven polsbandjes verkrijgbaar. De siliconen polsbandjes zijn er in drie verschillende maten. Large voor jongeren en volwassenen, medium voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar en small voor 4 tot en met 6 jarigen. De bandjes worden veel gebruikt bij de week van respect of een project over dit thema. De posbandjes over pesten voor voor een dag of week tegen pesten. Maar het uitdelen van de populaire bandjes is ook een mooie afsluiting van een spreekbeurt over pesten. Het dragen van de bandjes over pesten geeft een duidelijk signaal af en geeft steun aan gepeste kinderen.

Nieuw! Regenboog polsbandjes

Speciaal voor Paarse Vrijdag hebben we een prachtig regenboog armbandje ontworpen. Het is een geweven armband die altijd past. De sluiting is een zilverkleurige kraal waarmee je het armbandje gemakkelijk ruimer of smaller maakt. 

Polsbandjes over respect

Bij de polsbandjes over respect is er keus uit twee verschillende teksten: 'Ik draag bij aan een respectvolle wereld' en 'Stop pesten - 100% respect - delete cyberpesten'. 

Polsbandjes pesten en cyberpesten

Bij de polsbandjes over pesten is er keus uit drie verschillende teksten: 'Pesten, ik doe er niet aan mee', 'Op onze school zijn we tegen pesten' en 'Stop pesten - 100% respect - delete cyberpesten'. 

Polsbandjes voor een spreekbeurt

Voor leerlingen die een spreekbeurt over pesten houden op school is er een speciaal spreekbeurtpakket polsbandjes Je kunt hier ook gratis informatie, materialen, tips en plaatjes (cliparts) voor je spreekbeurt vinden.

Polsbandjes 'Klimaatverandering', 'Geslaagd' en 'Klaar voor het middelbaar'

Een geweven polsbandje met de tekst: 'Save our planet - we have to act now - system change not climate change'. Ook deze armbandjes worden veel gebruikt bij een spreekbeurt op school.

Polsbandje 'Hoera geslaagd'

Een nieuw kleurrijk linnen armbandje 'Hoers geslaagd' of het paarse silliconen polsbandje 'Geslaagd' Een leuk cadeau voor alle examenkandidaten van mavo, havo, VMBO, etc. Een mooi cadeau bij een diploma uitreiking voor iedereen die geslaagd is, of voor iemand die zijn rijbewijs gehaald heeft! 

Polsbandje 'Klaar voor het middelbaar'

Een leuk armbandje voor leerlingen die de grote overstap van het basisonderwijs naar het middelbaar onderwijs gaan maken. Ze zijn er klaar voor! Mochten ze nog een steuntje in de rug nodig zijn dan is er nog de les 'Klaar voor het middelbaar' die afgesloten kan worden met een diploma en dit bandje. Dan zijn ze er zeker klaar voor!!

Wilt u liever polsbandjes met eigen ontwerp?

De polsbandjes zijn representatief voor bijvoorbeeld een open dag, naamsbekendheid, evenement, schoolreisje, schoolkamp of voor een project, dag of week over een speciaal thema. Wij maken gratis en vrijblijvend voor u een ontwerp op maat. 

  • Bepaal zelf de kleur en de opdruk van het bandje.
  • Vanaf € 0,59 per polsbandje.
  • Minimale afname vanaf: 500 stuks.

Lees hier meer over alle mogelijkheden voor armbandjes met een eigen ontwerp