• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

polsbandjes

Overzicht armbandjes pesten, respect, klimaatverandering, geslaagd

In 1998 is het eerste armbandje tegen pesten ontworpen. Er zijn daarna regelmatig nieuwe polsbandjes over andere thema's bij gekomen. Nieuw zijn het bandje 'Hoera, geslaagd' een mooi cadeau bij een examen uitreiking en het bandje 'Ik zal je nooit vergeten' voor leerlingen die een groot verlies van een dierbare meemaken. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle standaard linnen en silliconen armbandjes, maar ...

  1. wilt u liever een armbandje met eigen ontwerp?
  2. Wij maken graag gratis en vrijblijvend een ontwerp voor u!
  3. Bekijk alle mogelijkheden voor polsbandjes met een eigen ontwerp.

Een mooi armbandje van de eigen school voor een dag of week van, voor naamsbekendheid, maar ook of super tof bij een opendag.

 

Silliconen en geweven polsbandjes

Standaard zijn er veertien verschillende silliconen en vier geweven polsbandjes verkrijgbaar. De silliconen polsbandjes zijn er in drie verschillende maten. Large voor jongeren en volwassenen, medium voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar en small voor 4 tot en met 6 jarigen. Deze respectbandjes worden veel gebruikt bij de week van respect en de posbandjes over pesten voor de week tegen pesten. Maar het uitdelen van de populaire bandjes is ook een mooie afsluiting van een spreekbeurt of project over pesten of respect. Het dragen van de bandjes over pesten geeft een duidelijk signaal af en geeft steun aan gepeste kinderen.

Nieuw! Regenboog armband

Speciaal voor Paarse Vrijdag op 11 december 2020 hebben we een prachtig regenboog armbandje ontworpen. Het is een geweven armband die altijd past. De sluiting is een 'gouden' kraal waarmee je het armbandje gemakkelijk ruimer of smaller maakt. Lees hier meer over de regenboog armband.

Polsbandjes over respect

Bij de polsbandjes over respect is er keus uit twee verschillende teksten: 'Ik draag bij aan een respectvolle wereld' en 'STOP PESTEN - 100% RESPECT - DELETE CYBERPESTEN'. Bekijk hier de polsbandjes over respect.

Polsbandjes pesten en cyberpesten

Bij de polsbandjes over pesten is er keus uit drie verschillende teksten: 'Pesten, ik doe er niet aan mee', 'Op onze school zijn we tegen pesten' en 'STOP PESTEN - 100% RESPECT - DELETE CYBERPESTEN'. Bekijk hier de polsbandjes over pesten.

Polsbandjes voor een spreekbeurt

Voor leerlingen die een spreekbeurt over pesten houden op school is er een speciaal spreekbeurtpakket polsbandjes Je kunt hier ook gratis informatie, materialen, tips en plaatjes (cliparts) voor je spreekbeurt vinden.

Polsbandjes 'Klimaatverandering', 'Geslaagd' en 'Klaar voor het middelbaar'

Een geweven polsbandje met de tekst: 'Save our planet - we have to act now - system change not climate change'. Bekijk hier de klimaatbandjes.

Polsbandjes met eigen ontwerp!

De polsbandjes zijn representatief voor bijvoorbeeld een open dag, evenement, schoolreisje, schoolkamp of bij een belangrijk project. Wij maken gratis en vrijblijvend een ontwerp op maat voor u. U kunt de kleur en de opdruk van het bandje zelf bepalen. Bijvoorbeeld een respectbandje met de naam van de school/organisatie met eigen slogan voor bijvoorbeeld een open dag, project of evenement. *Vanaf € 0,49 per polsbandje *Minimale afname vanaf: 150 stuks. Lees hier meer over maatwerk voor polsbandjes met eigen ontwerp.