• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

polsbandjes

overzicht polsbandjes met opdruk

In 1998 is het eerste armbandje tegen pesten ontworpen. Er zijn daarna regelmatig nieuwe polsbandjes over andere thema's bij gekomen. Nieuw is het rode bandje pesten. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle standaard linnen en siliconen armbandjes.

 

Linnen bandjes

Door de zilverkleurige schuifkraal passen de bandjes altijd!

Siliconen polsbandjes

Wilt u liever een polsbandjes met eigen ontwerp?

De polsbandjes zijn representatief voor bijvoorbeeld een open dag, naamsbekendheid, evenement, schoolreisje, schoolkamp of voor een project, dag of week over een speciaal thema. Wij maken gratis en vrijblijvend voor u een ontwerp op maat. 

  • Bepaal zelf de kleur en de opdruk van het bandje.
  • Vanaf € 0,59 per polsbandje.
  • Minimale afname vanaf: 150 stuks.

Lees hier meer over alle mogelijkheden voor polsbandjes met een eigen ontwerp

Silliconen en geweven polsbandjes

Standaard zijn er zeven verschillende siliconen en acht geweven polsbandjes verkrijgbaar. De siliconen polsbandjes zijn er in drie verschillende maten. Large voor jongeren en volwassenen, medium voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar en small voor 4 tot en met 6 jarigen. Deze respectbandjes worden veel gebruikt bij de week van respect en de posbandjes over pesten voor de week tegen pesten. Maar het uitdelen van de populaire bandjes is ook een mooie afsluiting van een spreekbeurt of project over pesten of respect. Het dragen van de bandjes over pesten geeft een duidelijk signaal af en geeft steun aan gepeste kinderen.

Nieuw! Regenboog armband

Speciaal voor Paarse Vrijdag op 11 december 2020 hebben we een prachtig regenboog armbandje ontworpen. Het is een geweven armband die altijd past. De sluiting is een zilverkleurige kraal waarmee je het armbandje gemakkelijk ruimer of smaller maakt. Lees hier meer over de regenboog armband.

Polsbandjes over respect

Bij de polsbandjes over respect is er keus uit twee verschillende teksten: 'Ik draag bij aan een respectvolle wereld' en 'STOP PESTEN - 100% RESPECT - DELETE CYBERPESTEN'. Bekijk hier de polsbandjes over respect.

Polsbandjes pesten en cyberpesten

Bij de polsbandjes over pesten is er keus uit drie verschillende teksten: 'Pesten, ik doe er niet aan mee', 'Op onze school zijn we tegen pesten' en 'STOP PESTEN - 100% RESPECT - DELETE CYBERPESTEN'. Bekijk hier de polsbandjes over pesten.

Polsbandjes voor een spreekbeurt

Voor leerlingen die een spreekbeurt over pesten houden op school is er een speciaal spreekbeurtpakket polsbandjes Je kunt hier ook gratis informatie, materialen, tips en plaatjes (cliparts) voor je spreekbeurt vinden.

Polsbandjes 'Klimaatverandering', 'Geslaagd' en 'Klaar voor het middelbaar'

Een geweven polsbandje met de tekst: 'Save our planet - we have to act now - system change not climate change'. Bekijk hier de klimaatbandjes.