• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Maatwerk

 

Als illustrator van DMS educatief en Beertje Anders heb ik heel veel polsbandjes en posters ontworpen voor particulieren, scholen, bedrijven en organisaties. De meesten hiervan vindt u op deze website.

Wilt u zelf ook een polsbandje of poster op maat, neem dan gerust contact met mij op. Vul hiervoor het onderstaand formulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een voorstel/offerte. Uiteraard mag u ook altijd even vrijblijvend bellen:
Nederland 0495750598 - België +31-(0)495750598

kaartjes of posters op maat
- Een bestaande poster met de naam van uw school, bedrijf of organisatie erop of een geheel nieuw ontwerp.
- Poster met de kernwaarden, doelstellingen of aankondigingen van uw school, bedrijf of organisatie.
- Met een eigen logo en teksten.
- Elke maat en op elk soort papier van A6 tot A0.

Polsbandjes op maat
Polsbandje met eigen opdruk. Voor scholen en organisaties. Voor meer naamsbekendheid. Ze zijn goedkoop, origineel en persoonlijk.U kunt zelf de kleur, tekst/slogan en logo van het polsbandje bepalen. Meer informatie over de mogelijkheid van polsbandjes met eigen opdruk.

 


Posters of polsbandjes met eigen ontwerp/logo? Vraag vrijblijvend een offerte en ontwerp aan.

 

Zoek hier eventueel uw kleurnummers uit: Pantone kleurenwaaier


Kijk voor meer inspiratie ook op de website met alleen maar A3-formaat posters:  www.posters-poster.nlKllimaatverandering raakt ons ons allemaal! Daarom hebben wij hiervoor een nieuwe website gemaakt: www.klimaat-verandering.eu Op deze website staat veel informatie en de nieuwe les 'De Klimaatmuur'. Samen maken we het verschil.

Maatwerk posters