• Uniek lesmateriaal
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering

Posters in de klas

Posters in de klas voor het onderwijs

Posters in de klas

Bent je op zoek naar een leuke en leerzame poster voor school, klaslokaal, gang, aula, teamkamer, frontoffice, etc.? Ben je docent en kan je klaslokaal wel wat nieuws aan de muur gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan kleurrijke en informatieve posters, die perfect geschikt zijn voor educatieve doeleinden. Onze educatieve posters zijn geschikt voor zowel basis- als voortgezet onderwijs. Bij ons vind je een uitgebreide selectie van leuke en leerzame posters of wanddecoraties die bij jouw stijl passen of voor een bepaald thema of doel. Creëer een positief en leerzaam schoolklimaat door schoolposters op te hangen met een krachtige boodschap en luxe uitstraling. De educatieve posters spreken aan en maken leren eenvoudiger en leuker! Ze zijn eenvoudig en kleurrijk geillustreerd, want één beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Woorden omzetten in afbeeldingen met een duidelijke boodschap zijn de posters die je het langste bijblijven. Ook als je allang van school af bent ...

Bekijk gerust onze collectie en laat je inspireren, of neem contact met ons op als je advies nodig hebt of hulp bij de keuze van een poster op maat.

Educatieve posters in de klas

De educatieve posters maken niet alleen de klas een stuk gezelliger, maar ze kunnen ook een speciaal thema verduidelijken. De vrolijke en rijk geïllustreerde posters spreken de leerlingen erg aan en bevatten meestal ook een boodschap. De educatieve posters in de klas zijn ook een hulpmiddel om het leren veel leuker en leerzamer te maken. Een goede poster is een poster die opvalt en goed leesbaar is en aan deze voorwaarde voldoen de posters zeker. De posters brengen een altijd een duidelijke boodschap over en zetten aan tot nadenken of handelen.

Formaat van de posters

De posters zijn beschikbaar in drie verschillende formaten: A3, A2 en A1. De A3-formaat posters worden gedrukt op stevig 400 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling en kunnen worden geplaatst in een wissellijst of posterstandaard. De posters komen goed tot hun recht in de stabiele T-standaard die gemakkelijk overal neergezet kan worden, of in de wissellijst die, binnen 2 minuten, op elke vlakke ondergrond opgehangen kan worden. De A2 posters worden gedrukt op gewoon posterpapier. Er zijn ook supersized posters beschikbaar in formaat A1!

Mooie ontwerpen en hoge kwaliteit drukwerk

Met onze mooie en kleurrijke posters in de klas bieden we hoge kwaliteit drukwerk tegen lage prijzen. Ze zijn afgewerkt met een glanzende afwerking en bevatten vaak leuke illustraties om de informatie duidelijk over te brengen. Onze posters worden gedrukt op een goede kwaliteit papier, wat het de perfecte optie maakt voor educatieve doeleinden of als decoratie voor uw interieur!

Gemakkelijk en snel bestellen

U kunt gemakkelijk en snel posters bestellen bij ons. Alle posters die verkrijgbaar zijn, staan op voorraad waardoor uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen al bij u thuis wordt bezorgd.

De kracht van posters in de klas

Een goede poster heeft bepaalde kenmerken. Zo moet de poster goed zichtbaar zijn, een duidelijke boodschap overbrengen en nadenken of handelen uitlokken. Ook moet hij opvallend zijn, anders wordt de boodschap niet overgebracht. Daarnaast is het van belang dat de posters prikkelend zijn en uitdagen tot lezen en daarmee waardevolle informatie overbrengen. Met een wissellijst aan de wand kunt u ook eenvoudig van poster wisselen. De posters vallen dan beter op en kunnen opgehangen worden als een thema actueel is of als geheugensteuntje voor uw leerlingen. Is er geen plaatsje meer aan de muur dan kunnen de posters ook handig neergezet worden met de posterstandaard

Wil je inspelen op wat actueel is?

Met onze wissellijsten en posterstandaards kun je gemakkelijk posters ophangen of neerzetten aandacht geven aan een belangrijk onderwerp dat op dat moment leeft. Of het nu een week tegen pesten, week van mediawijsheid, Nationale voorleesdagen of iets anders is – hang of plaats binnen één minuut eenvoudig een nieuwe poster en reageer daarmee direct op de laatste ontwikkelingen.

Door wie worden de posters in de klas gemaakt?

Door wie worden de posters gemaakt? Al onze posters zijn ontworpen en geïllustreerd door Herman Vos. Hij is een illustrator met ruim 25 jaar ervaring in het maken van lesmaterialen. Herman denkt altijd buiten de gebaande paden bij het maken van originele posters voor verschillende thema's. Sommige worden gesierd met afbeeldingen, andere met alleen tekst, maar allemaal zorgvuldig gecreëerd om een duidelijk boodschap over te brengen. Herman weet steeds op treffende wijze complexe onderwerpen om te zetten naar één afbeelding en een korte tekst met duidelijk doel.

Wil je een poster met eigen logo of eigen teksten erop? 

Wil je een unieke poster met jouw persoonlijke logo of tekst? Laat het ons weten! DMS-Educatief maakt voor jou precies wat je zoekt. Groot, klein, modern of traditioneel? Allemaal mogelijk. En dat met 100% tevredenheidsgarantie. Onze originele posters zijn ideaal voor meer naamsbekendheid of open dagen. Vraag nu gratis en vrijblijvend een ontwerp aan: stuur een mailtje naar info@dms-educatief.eu of bel ons op 0495-750598.

Maak een originele posterwand met posters in de klas

Ben je op zoek naar een originele manier om meer kleur en leven te brengen in de klas? Maak dan een unieke posterwand met prachtige posters! Creëer zo een leuke leeromgeving in de klas door de creatieve en leerzame klasposters op te hangen.Matte of glanzende posters kunnen worden gecombineerd tot een mooi en bijzonder resultaat. Maak gebruik van een rode draad, experimenteer met verschillende stijlen en geniet van het resultaat. Kies uit de posters op onze website om precies de sfeer te creëren die bij jou past! Een posterwand is altijd een interessant element dat veel extra sfeer toevoegt aan jouw klas of school.

Dé poster webshop voor het onderwijs

Creëer een positief en leerzaam schoolklimaat door educatieve posters op te hangen met een krachtige boodschap en luxe uitstraling. De posters spreken de leerlingen aan en maken leren eenvoudiger en leuker! De posters zijn kleurrijk geillustreerd, want één beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Ze blijven je bij, ook als je allang van school af bent ...

Voor sfeer en kennis op school

Wil je de sfeer bij jouw school of klas verbeteren? Educatieve posters zijn een leuke manier hiervoor. Er zijn veel verschillende thema's met stijlvolle combinaties van posters, waardoor je een unieke indruk kan creëren. Plaats grotere opvallende posters in het lokaal als een soort eyecatcher of hang leerzame citatenposters op in de gang voor de leerlingen!

Onder het uitklapmenu 'posters' staan alle posters op thema gesorteerd

 • Motiverende posters
 • Posters over respect
 • Posters grensoverschrijdend gedrag
 • Posters over het klimaat
 • Posters over racisme
 • Posters over pesten
 • Posters over vrede
 • Afspraken posters
 • LGBT posters
 • Posters lezen
 • Poster leren & studeren
 • Posters cyberpesten
 • Poster social media
 • Posters media wijsheid
 • Posters met Engelse teksten
 • Posters met Duitse teksten
 • sport posters
 • Posters over corona
 • Overige posters