schoolposters

Educatieve wanddecoratie voor op school en in de klas

Op zoek naar originele schoolposters?

Ben je op zoek naar nieuwe schoolposters om de school of jouw klaslokaal op te fleuren? Bij ons vind je een uitgebreide selectie van leuke en leerzame posters of wanddecoraties die bij jouw stijl passen of voor een bepaald thema of doel. Creëer een positief en leerzaam schoolklimaat door schoolposters op te hangen met een krachtige boodschap en luxe uitstraling. De educatieve posters spreken aan en maken leren eenvoudiger en leuker! Ze zijn eenvoudig en kleurrijk geillustreerd, want één beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Woorden omzetten in afbeeldingen met een duidelijke boodschap zijn de posters die je het langste bijblijven. Ook als je allang van school af bent ...

Staat de poster die je zoekt niet in het overzicht, kijk dan nog bij de thema's. Ook daar vindt je nog veel schoolposters

Overzicht van alle schoolposters

Formaat van de schoolposters

De schoolposters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: A3 (420x297 mm.), A2 en zelfs sommige super grote posters in A1-formaat. De A3-formaat posters worden gedrukt op 350 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling en kunnen in een wissellijst of posterstandaard geplaatst worden, terwijl andere posters op gewoon posterpapier bedrukt zijn.

Mooie ontwerpen en hoge kwaliteit drukwerk

Met onze mooie en kleurrijke posters bieden we hoge kwaliteit drukwerk tegen lage prijzen. Ze zijn afgewerkt met een matte of glanzende afwerking en bevatten vaak leuke illustraties om informatie duidelijk over te brengen. Onze posters worden gedrukt op een goede kwaliteit papier, wat het de perfecte optie maakt voor educatieve doeleinden of als decoratie voor uw interieur!

Gemakkelijk en snel bestellen

Bestel uw posters eenvoudig en snel! Dankzij onze voorraden, heeft u binnen 1 à 2 werkdagen uw bestelling in huis. We zorgen ervoor dat alles snel geleverd wordt.

Tip! Maak gebruik van een posterhouder aan de muur of een posterstandaard op een kast om gemakkelijk items te veranderen wanneer je maar wilt. Zo vallen je posters altijd op!

Schoolposters voor een nieuw schooljaar

Ben je je klaslokaal aan het inrichten voor het nieuwe schooljaar? Zorg voor een gezellige en educatieve omgeving met het ophangen van kleurrijke en educatieve schoolposters. Je kunt bijvoorbeeld een poster met belangrijke regels ophangen, of poster over respect, pesten of mediawijsheid. Eén plaatje zegt meer dan duizend woorden. Met deze posters maak je van iedere les een plezierige ervaring!

Met de schoolposters inspelen op wat actueel is

Door andere posters op te hangen, kun je gemakkelijk het thema veranderen. Zo kun je aandacht besteden aan datgene wat er op dat moment speelt. Met de wissellijsten of posterstandaard kun je regelmatig een andere poster of een ander thema als eyecatcher ophangen of neerzetten op een zichtbare plek in de klas of op school. Zo kun je gemakkelijk meedoen met de week tegen pesten, week van de mediawijsheid, de Nationale voorleesdagen, etc. direct meedoen door binnen 1 minuut de poster te verwisselen.

Posterwand met schoolposters

Maak de interieur in de klas of op school uniek met een originele posterwand waarin je al je favoriete posters combineert! Of het nu langs de trap of in de hal hangt, een dergelijke wand is altijd een spannend element dat voor extra sfeer zorgt. Een posterwand langs de trap, in de hal of ergens anders is altijd een leuke manier om wat kleur en leven te brengen in jouw klaslokaal. Met de citaten en illustraties kun je fascinerende compositie maken die voor een fijne of leerzame sfeer zorgen! Met een posterwand kun je je favoriete posters combineren, waardoor er een unieke sfeer ontstaat. Kies voor een rode draad met de kleuren van de posters, en varieer met verschillende stijlen om het interessant te maken!

Voor sfeer en kennis op school

Ben je op zoek naar manieren om de sfeer en kennis binnen jouw school of klas te verbeteren? Posters zijn een ideale manier om dit te doen. Met de vele thema's kun je een unieke stijl en sfeer creëren door verschillende posters te combineren. Maak een grote, leerzame blikvanger aan de muur of  de hal van de school!

De schoolposters maken het onderwijs leuker

Schoolposters zijn een uitstekend hulpmiddel voor gebruik in de klas of thuis. Door de posters op te hangen in de klas of thuis, wordt er gedurende de hele dag op een speelse manier iets te leren aangeboden. DMS Educatief heeft veel mooie posters op A3 formaat. Onze educatieve posters maken leren gemakkelijker en leuker. Kies hierboven uit onze brede selectie educatieve posters; van lees- en wiskundeposters tot posters over respect, pesten en sociale media.

De kracht van een schoolposter

De kracht van een goede poster is dat deze wordt gezien en een boodschap overbrengt. Posters moeten opvallen, communiceren en aanzetten tot handelen of nadenken. Als een poster niet opvalt is hij onbruikbaar, als hij geen duidelijke boodschap heeft zal het nutloos zijn en als er geen uitdaging is zal hij niet gelezen of begrepen worden en wekt hij ook weinig interesse op. Een goede poster moet daarom aantrekkelijk, goed leesbaar én bovenal effectief zijn!

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

De illustratie op de schoolposters worden gemaakt door onze illustrator Herman Vos. Complexe onderwerpen weet hij vaak geniaal uit te beelden aan de hand van een enkele afbeelding, want 1 beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden!

Positieve, motiverende posters

De schoolposters zijn zeer geschikt voor op school, buitenschoolse opvang of kinderopvang, maar daarnaast zijn er ook posters die uitermate geschikt zijn voor op kantoor of thuis, zoals de motiverende posters. Hang een leuke motivatie poster in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, werkkamer, spreekkamer, etc. 

Liever een schoolposters op maat?

Wil je een schoolposter laten maken? Wij denken graag met je mee! Als expert in educatieve posters, zorgen wij voor 100% tevredenheid. Je kunt bij ons elke formaat bestellen. Jouw schoolposter kan gebruikt worden om naamsbekendheid te verhogen of tijdens een open dag. Neem contact met ons op en vraag gratis en vrijblijvend een ontwerp aan via info@dms-educatief.eu of bel 0495-750598!

Het doel

Het doel van de schoolposters is ook om een bijdrage te leveren aan de sociale veiligheid op school. Vormen van ongewenst gedrag in schoolsituaties en thema's zoals discriminatie, pesten en seksuele diversiteit kunnen aan de hand van de posters bespreekbaar gemaakt worden. Bijvoorbeeld tijdens de burgerschapslessen of maatschappijleer. Zowel binnen het basisonderwijs, als in het voorgezet onderwijs komt de laatste tijd meer nadruk te liggen op burgerschapslessen. Burgerschapsvorming in het onderwijs bereidt jongeren voor op het functioneren in de maatschappij.

Dé poster webshop voor het onderwijs

Bekijk nu ons assortiment en laat je inspireren of neem contact op voor gratis advies en hulp voor bijvoorbeeld een posters op maat.

  • Meer dan 20 jaar ervaring! 
  • Unieke, educatieve en goedkope prints voor in het klaslokaal en op school
  • Bestellen met een snelle levering binnen 1-2 dagen.