• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

schoolposters

Educatieve wanddecoratie voor op school en in de klas

Op zoek naar originele schoolposters?

De leukste, grappigste en leerzaamste schoolposters vind je hier! Creëer een positief en leerzaam schoolklimaat door schoolposters op te hangen met een krachtige boodschap en luxe uitstraling. De platen spreken aan! De schoolposters zijn meestal kleurrijk geillustreerd, want één beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. De illustratie op de schoolposters worden gemaakt door onze illustrator Herman Vos. Complexe onderwerpen weet hij vaak geniaal uit te beelden aan de hand van een enkele afbeelding. Woorden omzetten in afbeeldingen met een duidelijke boodschap. Dat zijn de posters die je het langste bijblijven. Ook als je allang van school af bent ...

Posters op maat?

Wil je een poster met het schoollogo of eigen teksten erop? We maken die graag voor je en denken graag met je mee! De posters kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld een open dag en kunnen op elk formaat geleverd worden. Een originele poster voor bijvoorbeeld meer naamsbekendheid. Vraag gratis en vrijblijvend een ontwerp aan. Gewoon doen! Wij gaan voor 100% tevredenheid!

 

Overzicht van alle posters

 

Leren & studeren 
Meer/bestellen

Engelse teksten 
Meer/bestellen

De schoolposters zijn zeer geschikt voor op school, maar daarnaast zijn er ook posters die uitermate geschikt zijn voor op kantoor of thuis, zoals de motiverende posters. Hang een leuke motivatie poster in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, werkkamer, spreekkamer, etc.