Geslaagd, diploma behaald!

voor alle leerlingen of cursisten die geslaagd zijn!

Geslaagd, diploma behaald!

Bent je voor iemand die geslaagd is op zoek naar een leuk idee voor een cadeau? We hebben ook dit jaar weer een leuk en niet duur cadeau idee! Een vrolijke A2-formaat poster, polsbandje, kaartje en button. Ook als de tas niet in de vlaggenstok kan, dan is deze poster voor het raam ook duidelijk dat er in dat huis iemand pas geslaagd is! 

Overzicht van alle cadeautjes voor geslaagd, diploma behaald!

Gratis digitaal materiaal: Geslaagd, diploma behaald!

De gratis PowerPoint-presentatie en cliparts zijn te gebruiken tijdens de diploma uitreiking op school. De PowerPoint-presentatie kunt u eventueel nog naar eigen smaak aanpassen. De cliparts mag u gebruiken bij een persoonlijke tekst voor de leerlingen, voor de website, etc. Klik hier voor de gratis download van de PowerPoint en de cliparts Geslaagd, diploma behaald.

De gratis PowerPoint 'Geslaagd, diploma behaald'

Gratis cliparts

Armbandjes en kaarten 'Hoera, geslaagd'

Zijn ze geslaagd voor hun opleiding, cursus of rijbewijs? En krijgen ze het felbegeerde diploma of certificaat in handen, dan is het tijd voor een diploma-uitreiking en feestje. Daarbij past ook een origineel cadeautje! Achterop de poster en de kaartjes kan nog een leuke persoonlijke tekst geschreven worden voor de geslaagde leerling of cursist.

Geslaagd, diploma behaald!

Wil je een leerling of cursist, die geslaagd is, op een originele manier feliciteren met het behalen van hun diploma, certificaat of rijbewijs? Een leuk cadeau voor iemand die geslaagd is zijn de posters, armbandjes en de felicitatiekaarten ‘Hoera Geslaagd’! Deze trendy posters, armbandjes en kaarten met verschillende kleuren zijn een uniek en origineel cadeau bij de diploma uitreiking. Op de poster en de kaartjes kan een persoonlijke tekst geschreven worden voor de geslaagde voor een extra feestelijk tintje. Zo laat je de afgestudeerden weten dat je trots bent op hun prestatie! De 'Hoera Geslaagd' armbandjes, kaarten of posters zijn leuk om iemand die geslaagd is te feliciteren. De vrolijke 'Hoera Geslaagd' poster van A2-formaat (170gram) is precies wat je zoekt voor de diploma uitreiking. Hang de poster op en laat het feestje na al dat harde werken voor dit prachtige en waardevolle diploma maar losbarsten!

De leukste 'geslaagd' cadeaus

Verras iemand die geslaagd is met een origineel en leuk cadeau! Of het nu jouw zoon, dochter, broer, zus, neefje, nichtje of vriend is die geslaagd is voor een examen of opleiding, met het speciale 'Geslaagd, diploma behaald' polsbandje of de poster van DMS educatief zit je altijd goed. Geniet samen van de gedane inzet en plezierige feeststemming na het behalen van het diploma!

Voor iemand die geslaagd is

Weet je echt niet wat je moet kopen om iemand te feliciteren die geslaagd is voor een examen of rijbewijs? Zoek dan niet langer! Een polsbandje met de tekst 'Hoera geslaagd' is een perfect 'geslaagd, diploma behaald' geschenk voor iedereen. Ideaal om als graduation gift mee te geven. Koop er ook een leuke felicitatie poster of kaart bij om het compleet te maken. Je bent er zeker van dat jouw zoon, dochter, broer, zus, neefje, nichtje, vriend of vriendin blij zal zijn met zo'n speciaal geschenk. Happy giving!

Op maat gemaakt voor 'Geslaagd, diploma behaald!'

DMS Educatief heeft verschillende armbandjes voor geslaagden. Ze zijn verkrijgbaar van stof of siliconen en daarmee altijd mooi geslaagd! Naast de leuke polsbandjes maakt DMS Educatief leuke posters en kaarten voor iedereen die geslaagd is.

Wil je het cadeau nog persoonlijker maken?

Kies dan voor een speciale eigen opdruk en maak het daarmee uniek! De polsbandjes, posters en kaarten kunnen gemaakt worden met logo en tekst van de school of het bedrijf. Zo geef je met een eigen ontwerp iemand een echt persoonlijke felicitatie. Kijk hiervoor bij maatwerk

Ook voor alle leerlingen van het basisonderwijs zijn er fleurige felicitatie kaarten

De motiverende kaarten worden gebruikt om leerlingen te motiveren. Voor Nederland zijn er de kaartjes 'Hoera, ik ga naar groep 1' tot en met 'Hoera, ik ga naar groep 8'. Voor België zijn er de kaartjes: 'Hoera, ik ga naar klas 1' tot en met 'Hoera, ik ga naar klas 6'.

De kaarten, diploma's en de posters hebben een luxe uitstraling en zijn gedrukt op stevig papier, maar passen ook in een wissellijst of posterstandaard. Bloed, zweet, tranen en dan ... geslaagd en een felicitatie!

Geslaagd, diploma behaald! Voor school, opleiding, cursus of rijbewijs?

Thema: Examen