• Uniek lesmateriaal
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering
Home » Posters » Posters over pesten

Posters over pesten

Educatieve posters over pesten

 • Posters over pesten

  Sinds 2002 helpen de posters over pesten al mee om pesten bespreekbaar te maken en moedigen ze toeschouwers en slachtoffers aan om pesten te melden. Daarnaast zijn ze een signaal naar pestkoppen toe dat pesten niet geaccepteerd wordt. Pesten moeten we zoveel mogelijk voorkomen! Zo zijn de posters een eerste stap naar een fijne en veilige groepssfeer en school. Posters pesten en online pesten of cyberpesten voor in elk klaslokaal. Voor elk moment en elke situatie is er wel een passende poster verkrijgbaar. 

 • Super grote posters: 'Samen tegen pesten'

  Op de grote A1-formaat poster 'Samen tegen pesten' staan allemaal grappige smiley's met uitspraken over pesten zoals: 'Samen lossen we het op', 'Geef nooit op', 'Toeschouwer? Wat doe jij als je pesten ziet?'. Deze poster over pesten is ook verkrijgbaar in combinatie met de grote A1-formaat poster 'Wees een held en help tegen pesten'. Op de poster staat een afbeelding van een superman stickman. Iedereen die helpt bij pesten is tenslotte een held! 
 • Raamposters pesten

  De set van 10 raamposters zijn dubbelzijdig bedrukt met 20 verschillende afbeeldingen over pesten. De poster kunnen voor aan een raam bevestigd worden zodat zowel van binnen, als van buiten een afbeelding zichtbaar is.

 • Week tegen pesten

  Gedurende het jaar zijn er zowel in Nederland, als in België vaste momenten waarop extra aandacht besteed wordt aan pesten. Zo is er in Nederland, van 27 september tot en met 1 oktober 2021, de week tegen pesten en wordt in België de Vlaamse week tegen pesten weer georganiseerd van vrijdag 5 februari tot en met vrijdag 12 februari 2021. Tijdens deze week zal de nadruk liggen op een pestvrije omgeving voor kinderen en jongeren. Aandacht besteden aan pesten tijdens de week tegen pesten blijft heel belangrijk en gelukkig doen er elk jaar weer veel scholen aan mee, maar ook buiten deze weken om is het van belang om allert te blijven en pesten zoveel mogelijk te voorkomen.
   
 • Mooie ontwerpen en hoge kwaliteit drukwerk

  De illustraties worden allemaal gemaakt door Herman Vos. Door de originele afbeeldingen en treffende teksten zijn de posters stuk voor stuk zeer doeltreffend. Ook kiezen wij voor het drukken van de posters altijd naar een goede kwaliteit voor de laagste prijs. Alle posters over pesten A3-formaat worden gedrukt op stevig 400 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling. Deze posters passen in een wissellijst of posterstandaard.

 

 • Spreekbeurt pesten of cyberpesten

  Voor een spreekbeurt over pesten of cyberpesten op school worden de polsbandjes vaak gebruikt. Zowel de klasgenootjes als de docent vinden de bandjes erg leuk. De opdruk op de armbandjes is: Pesten, ik doe er niet aan mee. Een spreekbeurt over pesten of cyberpesten waarbij polsbandjes uitgedeeld zijn maakt zeker veel indruk en helpt pesten of cyberpesten bespreekbaar te maken. De polsbandjes ‘pesten, ik doe er niet aan mee’ zijn speciaal gemaakt voor een spreekbeurt op school. Meer (gratis) informatie over het houden van een spreekbeurt over pesten op school.

 • Posters en lesmateriaal over pesten voor kleuters en jonge kinderen

  Om pesten zoveel mogelijk te voorkomen en bespreekbaar te maken met kleuters en jonge kinderen kunt u kijken op de website van Beertje Anders. Hij maakt vijf afspraken met jonge kinderen om pesten te voorkomen. Bekijk ook het lespakket over pesten voor kleuters op deze website.