• Uniek lesmateriaal
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering

polsbandjes tegen pesten

Stop pesten armbandjes

Polsbandjes tegen pesten

Polsbandjes met een duidelijke signaal tegen pesten. De leuke, kleurrijke anti-pest armbandjes worden veel gebruikt op scholen. Ze zijn super tof om uit te delen na een spreekbeurt over pesten, maar ook bij een project, dag of week tegen pesten. Een dag, week of project over pesten wordt mooi gestart of  afgesloten met de polsbandjes tegen pesten. Het dragen van de polsbandjes tegen pesten geeft steun aan degene die gepest wordt. Door het dragen van de anti pest bandjes zal het pesten afnemen, zeker, als ook het mogen melden ervan wordt gestimuleerd. Er zijn verschillende bandjes verkrijgbaar, maar we maken ook graag een gepersonaliseerd polsbandje tegen pesten voor uw school, bedrijf of organisatie. De bandjes tegen pesten zijn gemaakt van stof of van siliconen. 

Overzicht van de anti-pest bandjes

Productinformatie polsbandjes tegen pesten

De geweven polsbandjes tegen pesten zijn verkrijgbaar in het rood of blauw met de opdruk: 'Pesten, ik doe er niet aan mee!' Het zijn polsbandjes waarmee een duidelijk signaal afgegeven wordt tegen pesten. Door de zilverkleurige schuifkraal kun je dit bandje gemakkelijk omdoen en de maat aanpassen. (één maat, 1.5 * 35 cm). Naast de armbandjes over pesten van stof zijn nog andere siliconen bandjes verkrijgbaar. De siliconen bandjes zijn er in drie maten; de kleine groene armbandjes small voor kleuters, medium voor leerlingen van de basisschool (7 t/m 13 jaar) en large voor leerlingen van het middelbaar onderwijs (vanaf ongeveer 14 jaar) en volwassenen .

Vraag een gratis voorbeeld aan:

Wilt u graag eerst het anti-pest armbandje bekijken? Geen probleem! We sturen u gratis en vrijblijvend één bandje toe. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen en verzenden. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor scholen, bedrijven en organisaties.

 

Mer info over de polsbandjes tegen pesten

Polsbandjes tegen pesten waarmee een duidelijk signaal afgegeven wordt tegen pesten. De 'Stop pesten' bandjes worden veel gebruikt bij een les, project of week tegen pesten en sluiten een dag, week of project over pesten wordt mooi af. 

Linnenbandje pesten rood

Linnenbandje pesten rood

 • Kleurrijk rood geweven armbandje
 • Opdruk: Pesten, ik doe er niet aan mee!
 • Maat: één maat, past iedereen 1.5 * 35 cm
Linnenbandje pesten blauw

Linnenbandje pesten blauw

 • Kleurrijk blauw geweven armbandje
 • Opdruk: Pesten, ik doe er niet aan mee!
 • Maat: één maat, past iedereen 1.5 * 35 cm
Siliconen bandje pesten rood - medium

Siliconen bandje pesten rood - medium

 • Opdruk: Pesten, ik doe er niet aan mee!
 • Maat: medium, kinderen 7-13 jaar (dia 58 mm)
Siliconen bandje pesten wit - large

Siliconen bandje pesten wit - large

 • Opdruk: Pesten, ik doe er niet aan mee!
 • Maat: large, vanaf 14 jaar (dia 68 mm)
Siliconen bandje pesten oranje

Siliconen bandje pesten oranje

 • Opdruk: Op onze school zijn we tegen pesten!
 • Maat: medium, kinderen 7-13 jaar (dia 58 mm)
Siliconen bandje pesten blauw - large

Siliconen bandje pesten blauw - large

Opdruk: Op onze school zijn we tegen pesten!
Maat: large, vanaf 14 jaar (dia 68 mm)

Polsbandjes 'Lief zijn voor elkaar' - small

Opdruk: Voorkom pesten - Lief zijn voor elkaar
Maat: small, voor kleuters en jonge kinderen (4- 7 jaar)

Respect bandje 100% respect - Stop pesten

 • Opdruk: Stop pesten - 100% respect - delete cyberpesten
 • Maat: large, vanaf 14 jaar (dia 68 mm)

Pesten bespreekbaar maken met de polsbandjes tegen pesten

Al vanaf 2008 worden de bandjes pesten ingezet om pesten onder de aandacht te brengen en bespreekbaar te maken. Pesten overkomt veel kinderen, jongeren en volwassenen en hier aandacht aan schenken en er over praten blijft belangrijk. Pesten gaat altijd ten koste van de sfeer in de groep, of dit nu in de klas, op het werk of in een verzorgingshuis is. Iedereen krijgt vroeg of laat last van het pesten en daarom moet er regelmatig aandacht aan besteed worden. De gepeste voelt zich erdoor gesteund en omstanders of toeschouwers van pesten zullen hierdoor ook sneller gaan helpen of het pesten melden. Om over pesten te praten kan er gewerkt worden met de veel verschillende unieke lesmaterialen. Kijk hiervoor bij het thema pesten of lesmaterialen over pesten

Op onze school zijn we tegen pesten

Het is niet zomaar een armbandje, het is een armbandje met een boodschap dat iedereen op deze school tegen pesten is! Het armbandje is een goede aanvulling en ondersteuning voor een project, dag of week tegen pesten op school. Pesten komt veel voor en met dit bandje kun je je uitspreken tegen pesten. Pesten is heel gemeen en veroorzaakt heel veel verdriet. Zowel bij degene die gepest wordt, maar ook anderen die het pesten zien gebeuren, voelen zich er ongelukkig door. De sfeer in een groep waarin gepest wordt is niet goed. Met het dragen van het polsbandje geef je duidelijk aan dat jij niet meedoet met pesten en dat je er tegen bent. De bandjes worden veel gebruikt op de scholen om aan te geven dat pesten niet goed is en dat er iets tegen gedaan wordt. Het uitdelen van de polsbandjes help mee om het pesten bespreekbaar te maken en het pesten zoveel mogelijk te voorkomen.

Polsbandjes tegen pesten voor een spreekbeurt

De polsbandjes worden veel gebruikt voor een spreekbeurt over pesten. Houd jij ook je spreekbeurt over pesten, dan sluit je je spreekbeurt heel leuk af met de mooie polsbandjes tegen pesten. Je hebt zo zeker een geslaagde spreekbeurt. (Kan ook als originele traktatie voor je verjaardag!). Bij je bestelling van de polsbandjes voor het houden van een spreekbeurt op school sturen wij gratis een bandje mee voor meester of juf! Het uitdelen van de bandjes maakt altijd veel indruk op je medeleerlingen en onderstrepen nog maar eens de boodschap dat je tegen pesten bent! Door het dragen van het bandje geef je ook steun aan gepeste leerlingen. 

Polsbandjes tegen pesten met eigen ontwerp laten drukken?

Voor scholen, bedrijven en organisaties is het ook mogelijk om een eigen ontwerp op het armbandje te laten drukken. U kunt de tekst en het logo zelf aanleveren, maar wij maken ook graag vrijblijvend een ontwerp voor u. Deze anti-pest bandjes kunnen dan zowel van stof als van siliconen gemaakt worden. Zo heeft u unieke en originele polsbandjes voor uw school. We hebben al heel veel leuke polsbandjes 'op maat' mogen maken. Bekijk hier de mogelijkheden voor een polsbandje op maat