• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Posters lezen

Posters lezen voor thuis, in de klas of bibliotheek 

25 super leuke posters over lezen met: 

  • kleurrijke en vrolijke afbeeldingen
  • Tips om het lezen te verbeteren
  • Leuke uitspraken en slogans
  • 10 redenen om te lezen
  • Ssssh, in deze ruimte wordt gelezen!

Posters lezen in diverse maten

Er is een ruime keus aan leuke posters over lezen. De meeste posters zijn gedrukt in A3-formaat (20 stuks). Deze posters zijn enkelzijdig bedrukt op stevig 400 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling. Daarvan zijn drie posters lezen met een Beertje Anders afbeelding gemaakt voor de jongste leerlingen van het basisonderwijs. Dan zijn er twaalf A2-formaat posters gedrukt op gewoon dun poster papier en is er één super grote poster gedrukt op A1-formaat.

Grote A1 poster 'Lezen is zoveel meer'

Op deze grote poster staan allemaal tips en teksten over lezen. Het is een verzameling van teksten van de andere posters lezen, aangevuld met enkele nieuwe teksten, zoals: 'Lezen is muziek, die je hoort met je ogen' of 'Smartphone? Geef mij maar een boek' Deze grote poster met al die grappige smileys 'vraagt' om gelezen te worden. Daar loop je niet zomaar aan voorbij.

Kleurrijke posters en met veel grappige illustraties

Sommige posters lezen hebben alleen maar tekst, maar de meeste posters hebben ook mooie afbeeldingen. De teksten en illustraties zijn gemaakt door Herman Vos. Een veel verkochte poster is 'Lezen is ... Reizen, Beleven, Ontdekken, Magisch, Genieten, Romantisch, Kennis ... en zoveel meer'. 

Posters lezen voor de leeshoek in de klas

De posters zijn geschikt voor in het leeshoekje in de klas. Een gezellig plekje waar de kinderen rustig kunnen lezen. Het leeshoekje maak je nog gezelliger met een paar posters aan de wand en wat is dan toepasselijker dan dat de posters ook over lezen gaan? De A3-formaat posters passen in een wissellijst.
 

Poster lezen in de bibliotheek

Je gaat natuurlijk naar de bibliotheek om een boek te lenen, maar hoe leuk is het als in de bibliotheek ook allemaal leuke posters hangen die over lezen gaan.Niet alleen in de gewone bibliotheek, ook in de schoolbibliotheek is het leuk om een paar posters over lezen op te hangen

Wissellijst

Met een wissellijst aan de wand kun je reglmatig een andere poster ophangen. Zo is het elke keer weer verrassend welke poster je nu weer kunt lezen. De wissellijst kan eenvoudig, zonder gaten boren, opgehangen worden met de twee stroken dubbelzijdig plakband. Dit kan op bijna elke gladde ondergrond. Hieronder staat een overzicht van alle posters over lezen die verkrijgbaar zijn. 

Bekijk hier een mooi verteltheater of Kamishibai