Polsbandjes tegen pesten

Polsbandjes tegen pesten met de opdruk: 'Pesten, ik doe er niet aan mee!'

Polsbandjes tegen pesten

De opdruk op dit polsbandje is: Pesten, ik doe er niet aan mee! Het zijn polsbandjes waarmee een duidelijk signaal afgegeven wordt tegen pesten. Het zijn leuke, kleurrijke anti-pestarmbandjes. Door de zilverkleurige schuifkraal kun je dit bandje gemakkelijk omdoen en de maat aanpassen. De polsbandjes tegen pesten worden veel gebruikt bij de Vlaamse Week tegen pesten, de Dag tegen pesten en de Week tegen pesten in Nederland, maar ook een project over pesten wordt mooi afgesloten met deze geweven polsbandjes tegen pesten. Door het dragen van de armbandjes wordt pesten bespreekbaar gemaakt. Het geeft ook steun aan degene die gepest wordt. Het melden van pesten wordt zo ook laagdrempelig. Het dragen van het bandje zal het pesten verminderen, zeker als er ook het melden van pesten wordt gestimuleerd. De bandjes zijn ook super tof om uit te delen na een spreekbeurt over pesten. De prijs van de bandjes is € 0,59 per stuk.

Productinformatie polsbandjes tegen pesten:

  • Geweven polsbandjes
  • Opdruk: Pesten, ik doe er niet aan mee!
  • Maat: één maat, past iedereen 1.5 * 35 cm

Vraag een gratis voorbeeld aan:

Wilt u graag eerst het armbandje bekijken? Geen probleem! We sturen u gratis en vrijblijvend één bandje toe. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen en verzenden. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor scholen, bedrijven en organisaties.

Siliconen polsbandjes tegen pesten

Naast de armbandjes over pesten van stof zijn nog andere siliconen bandjes verkrijgbaar. De siliconen bandjes zijn er in drie maten; small voor kleuters, medium voor leerlingen van de basisschool en large voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en volwassenen.

Maatwerk polsbandjes tegen pesten

Wilt u liever een persoonlijk polsbandje tegen pesten met naam, logo en kleuren van de school? Geen probleem! Wij maken graag en vrijblijvend een ontwerp/offerte voor u. Meer informatie over polsbandjes met eigen kleuren, logo en tekst.