Lidmaatschap

Digitale lesmaterialen voor leden

DMS educatief werkt met een lidmaatschap. Leden kunnen gebruik maken van alle digitale lesmaterialen. De lessen, werkbladen, PowerPoint-presentaties, enzovoort, mogen aangepast worden aan het niveau van de leerlingen. Maak je wel eens je eigen lesmateriaal? Dan mogen de lesmaterialen van DMS educatief ook daarvoor gebruikt worden! Het lidmaatschap kan elk moment ingaan. Leden hebben geen toestemming om de materialen te gebruiken voor wederverkoop of andere commerciële doeleinden. Als dit wel uw bedoeling is, neem dan eerst contact op met DMS educatief. info@dms-educatief.eu. Bij twijfel over het gebruik van het lesmateriaal kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Lidmaatschapsbijdrage

Voor het lidmaatschap ontvangt u jaarlijks een factuur. Enkele weken voordat uw licentie verloopt, ontvangt u van ons een nieuwe factuur voor het daaropvolgende jaar. U kunt uw lidmaatschap te allen tijde opzeggen.

Waarderingen

Ook zeer geschikt voor het voortgezet onderwijs
***** Mevr. M. de Jager op 12-10-2022
De inspirerende en leuke lessen over social media uit de Selfie methode voor onze leerlingen gebruikt tijden mentorlessen. Leerlingen vonden de lessen erg leuk.


Voldoet zeker aan de verwachtingen!
***** Gerwen Houtstra op 15-08-2022
We waren, voor een themaweek, op zoek naar korte lessen over respect en pesten. De lessen hebben we in alle groepen kunnen inzetten. Alleen maar downloaden en uitprinten. We maken nu nog steeds regelmatig een keuze uit de vele lesmaterialen op de site.


Zeer goed te gebruiken
****  op 01-05-2022 
De digitale lesmaterialen hebben we veelvuldig in kunnen zetten.


uitstekend
*****  op 25-04-2022
Het is een aanrader om, zodra je materiaal nodig hebt bijvoorbeeld bij mijn verteltheater voor jong en oud, te kunnen downloaden uit de keuzes die DMS Educatief aanbiedt. Het door mij beproefde materiaal is passend voor diverse leeftijdsgroepen. Inspireert mij en de diverse doelgroepen om eye-openers te verwelkomen. Geen tijdverspilling en direct inzetbaar: top!