Kerstbuttons

Leuke en originele kerstbuttons 

Kerstbuttons zijn een originele manier om de sfeer van de feestdagen op school te verhogen. Samen genieten met leerlingen, docenten en andere medewerkers van een onvergetelijke sfeer tijdens de kerst. Extra feestelijk met een originele button met schoolnaam of naam van meester of juf erop! 

Buttons met eigen ontwerp

Wil je de feestdagen bij jouw school dit jaar nog meer vieren? Kies dan voor personalisatie met een Kerstbutton met daarop jouw schoolnaam of die van je leraren. Zodra wij het onderstaande formulier van je ontvangen hebben gaan wij hiermee aan de slag en sturen wij je gratis en vrijblijvend een ontwerp. Eventuele aanpassingen zijn mogelijk totdat je tevreden bent. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Na jouw goedkeuring wordt de productie ervan gestart. Als de buttons klaar zijn worden ze met factuur naar je verzonden. 

  • Bepaal zelf de kleur en de opdruk van de button.
  • Vanaf € 0,95 per button.
  • Minimale afname: 150 stuks.
Kerstbuttons
Buttons voor gezellig kerstfeest viering
Button fijn en vrolijke kerst voor juf op school

Zoek hier eventueel de kleurnummers uit: Pantone kleurenwaaier

Leuke kerstbuttons voor veel gezelligheid

Kerstbuttons zijn een leuke en originele manier om tijdens de feestdagen je outfit af te maken. Deze unieke badges bieden een geweldige manier om je kerstoutfit meteen door hun kleurrijke ontwerpen op te vrolijken. Er zijn verschillende soorten kerstbuttons die je kunt dragen, zoals traditionele rode en groene designs, of meer trendy opties in metallic kleuren. Of je nou naar familiefeestjes gaat of tijdens de feestdagen wandelingen maakt, kerstbuttons geven je look een extra boost!

Kerstbuttons, een stukje kerstsfeer om te delen op school. Het is een leuke manier om samen te genieten van de gezellige kerstviering en te genieten van onvergetelijke kerstsfeer.