• Uniek lesmateriaal
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering

Motiverende posters

Posters om jezelf en anderen te stimulerende en inspireren!

Motiverende posters

Sinds de eerste motiverende posters in 2018 van de tekentafel kwamen, zijn er veel motivatie posters bijgekomen en is er nu volop keus. Posters met motiverende teksten zijn een extra steuntje in de rug om door te zetten;) en dus een goed hulpmiddel om een doel te bereiken! Een motivatie poster in de klas is niet alleen mooi, maar zal ook de leerlingen (en de docent) motiveren en stimuleren! Succes komt niet vanzelf en een leuke aanmoediging helpt daarbij. Hieronder een overzicht van de motiverende posters voor thuis, op school, op het werk, sportschool, etc.

Wissellijst of posterstandaard

Alle motiverende posters zijn gedrukt op 400 grams A3-formaat glanslaminaat van hoge kwaliteit. Hierdoor hebben ze een luxe uitstraling en passen ze in een wissellijst of posterstandaard. De posters kunnen eenvoudig opgehangen worden met de wissellijst of neergezet worden in de posterstandaard. Het doel van de motiverende posters is om te inspireren, motiveren en stimuleren. 

Wie gelooft niet in de kracht van motiverende posters?

Motivatie is de basis tot succes en motiverende posters zijn een goed hulpmiddel om een doel te bereiken. Deze posters geven je een extra setje om te doen wat gedaan moet worden! Je goede voornemens houd je langer vol met deze kleurrijke en vrolijke platen. Moedig jezelf, gezinsleden, collega's, leerlingen, vriend of vriendin aan met een treffende poster en haal net dat extra stukje motivatie uit de poster. Met deze posters is opgeven geen optie!

Motiveer jezelf en anderen met deze super leuke posters

Is het lastig om te veranderen, wil je gemotiveerd blijven of beter te presteren? Onze unieke collectie motiverende posters kan daarbij helpen! Het gaat gemakkelijker met de motiverende quotes op onze posters. Elke poster staat vol met leuke quotes die je écht gemotiveerd houden. Deze posters zijn voorzien van motiverende citaten die je inspiratie en motivatie geven om doelen te behalen! Kijk snel en bestel vandaag nog jouw favoriete poster!

Posters met motiverende teksten zijn meer dan alleen maar wanddecoraties. Of het nu gaat om motivatie, inspiratie of levenslessen - bij ons kun je het beste van het beste uit een ruime collectie geselecteerde prenten vinden. Krijg de perfecte herinnering om je door stressvolle dagen te loodsen en hang een prachtige poster op in jouw huis, werkplek, praktijkruimte, school of klaslokaal of openbare ruimte! Motiverende posters voor leerlingen en leerkrachten 

Wat is motiveren?

Motiveren gaat over het creëren van motivatie om iets te doen. Het is een proces waarin mensen worden gestimuleerd om in actie te komen en hun doelen te bereiken. Het doel streeft vaak naar het voldoen aan een bepaalde behoefte, zoals erkenning, financiële vergoeding, of om hun plichten en verantwoordelijkheden na te komen. De motiverende posters kunnen hierbij helpen. Hang ze op in het lokaal, de school, werkplek of thuis. Meer lezen over motiveren? Kijk ook op het thema: Motiveren

Motiverende posters waar iedereen motivatie uit kan halen

Motiverende posters zijn een uitstekende manier om energie en inspiratie op te wekken op werkplekken, school of thuis. Hier vind je een reeks posters in A3-formaat met kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen en teksten waar iedereen motivatie en inspiratie uit kan halen. Er zijn heel veel verschillende motivatie posters verkrijgbaar. Er zit dus altijd wel eentje bij die het beste bij jou, of je doelgroep past. Stuk voor stuk zijn het posters met teksten en afbeeldingen die extra motivatie geven! Stimuleer jezelf, een vriend of vriendin, leerlingen, personeel, collega's, etc.

Gemakkelijk en snel bestellen

De posters zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel geleverd. De motivatieposters zijn geschikt voor oneindig veel doeleinden op de sportschool, de BSO, bibliotheek, etc. Hang ze in het klaslokaal, de aula, koffiekamer, kantoor, etc. De meeste posters zijn op voorraad en dus de volgende dag al leverbaar.

Motivatie posters

Motivatie posters met leuke, gappige afbeeldingen en/of motiverende teksten. Niet alleen mooi voor aan de wand, maar ook nog eens voor een goed doel! Het doel van de posters is om te inspireren, stimuleren en motiveren.

De motiverende posters zijn een goed hulpmiddel om jouw doel te bereiken. Extra gemotiveerd door de poster aan de slag om het gestelde doel te behalen. Bijvoorbeeld om meer te gaan sporten. Als je het gevoel hebt op te geven, denk er dan aan waarom je ooit gestart bent. Je kent nooit je grenzen, tenzij je tot het uiterste gaat.

Sommige motivatie posters hebben Engelse teksten en uitspraken die motiveren. Motiveer jezelf met één van deze leuke posters of geef hem cadeau aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

De posters stimuleren en zijn heel gemakkelijk aan de wand op te hangen met een wissellijst of zet ze op een tafel, kast, toonbank of balie met de stevige posterstandaard. De wissellijst hang je eenvoudig op zonder gaten te hoeven boren. Aan de achterkant zitten twee tweezijdige plakstrip bevestigd. Hiermee kan de wissellijst op (bijna) elke vlakke ondergrond geplakt worden.

Teksten op de motiverende posters:

Motivatie poster 'Wij zijn een team' (A2 - A3)

Met de motivatie poster 'Wij zijn een team' wordt nog eens benadrukt dat de groep een team is. Het is een mooie poster om het groepsvormingsproces te stimuleren. De poster past goed als er gewerkt wordt aan een positief werkklimaat en goede sfeer binnen het team. Hetgeen weer bijdraagt aan de motivatie en prestaties van het team! We werken als groep samen en leveren teamwork! Als team komen unieke talenten en competenties naar boven die waardevol zijn voor de sfeer, manier van werken en de doelen die behaalt worden door de groep. Een poster over teambuilding voor in de klas, op kantoor en overal waar groepen mensen samen werken. Tekst op de motivatie poster 'Wij zijn een team': - zijn een team,- werken samen, - tonen respect, - hebben plezier, - werken hard, - maken vrienden en - helpen elkaar. 

Motivatie poster 'Blijf' (A3)

De tekst op de poster: Positief, vriendelijk, kalm, optimistisch, kritisch, uniek,  oprecht, ambitieus, geduldig, tevreden, begripvol, behulpzaam, creatief, moedig, dienstbaar, dankbaar, doelgericht, verdraagzaam, samenwerken, respectvol, verantwoordelijk, zorgzaam, betrouwbaar, tactvol, vastberaden.

Poster 'Op onze school' (A3)

Een poster met positieve en motiverende afspraken voor de leerlingen op uw school.

Tekst op de poster:

Op onze school

 • Stimuleren we elkaar
 • Leren we van onze fouten
 • Houden we ons aan afspraken
 • Werken we hard
 • Krijgen we altijd een tweede kans
 • Omarmen we elkaars verschillen
 • Verontschuldigen en vergeven we elkaar
 • Lachen we veel
 • Geven we knuffels en een dikke duim
 • Maken we plezier
 • Geven we nooit op
 • Hebben we plezier in leren
 • Respecteren we elkaar
 • Helpen we elkaar
 • Letten we op ons taalgebruik
 • Vertellen we de waarheid
 • Stellen we veel vragen
 • Zeggen we alsjeblieft en dank je wel 

Motivatie poster 'Succes' (A2 - A3)

De motivatie poster 'Succes' kan net dat duwtje in de rug zijn om door te zetten. motiveer jezelf, je collega's, werknemers, leerlingen, etc. met deze poster en bereik meer! De tekst op de motivatie poster 'Succes': Werk hard, Je kunt het, Droom groots, Geef nooit op, Focus, Doe het met liefde, Zorg dat het lukt, Stap voor stap, Blijf bescheiden, Doe je best, Maak je werk af, Stel prioriteiten

Motivatie poster 'Vol trots geef ik hier les' A3

De tekst op de poster: Kom je in dit klaslokaal - Dan ben je Speciaal - Dan ben je Lief - Dan ben je Belangrijk - Dan ben je Vrolijk - Dan ben je Gehoorzaam - Dan ben je Geweldig - Dan ben je Beleefd - Dan ben je Voorbeeldig - Dan ben je Vriendelijk - Dan ben je Netjes - Dan ben je Respectvol - Iedereen mag zich hier thuis voelen - Vol trots geef ik hier les! 

Bedankkaart 'De beste docent van de wereld'

Een mooie, grote kaart om de docent te bedanken! De achterkant van de kaart kan beschreven worden.

De tekst op de bedankkaart:

 • De manier waarop jij les geeft ...  
 • De kennis die jij deelt ... 
 • De zorg die jij geeft ... 
 • De liefde die jij deelt ... 
 • Maakt jou de beste docent van de wereld! 
 • Voor de wereld ben je misschien gewoon een docent, maar voor ons ben je onmisbaar!