• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Regenboog armband

LHBTIQ+ Pride rainbow Polsbandje

Mooie geweven regenboog armband met de kleuren van de regenboog. Deze regenboog armband is van hoge kwaliteit en past om iedere pols. Door de metalen schuifkraal is dit bandje gemakkelijk om te doen en de maat aan te passen. Een betekenisvol lgbt regenboog armband die speciaal gemaakt is voor iedereen die zichzelf wil kunnen zijn, of je nu hetero, gay, bi, pan, aseksueel of nog in dubio bent. Iedereen heeft het recht om te kunnen zijn wie hij/zij is, zonder je daarvoor te hoeven verantwoorden of te schamen.

 

 

Organiseer je een LHBTIQ + dag of evenement dan mag dit mooie regenboogbandje natuurlijk niet ontbreken

Vraag gratis een voorbeeld regenboog armband 'Zijn wie je bent' aan:

Wilt u graag eerst het bandje bekijken? Geen probleem! We sturen u gratis en vrijblijvend één bandje toe. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen en verzenden. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor scholen, bedrijven en organisaties.

 

Regenboog armband met een eigen opdruk?

Wij maken graag en vrijblijvend een ontwerp voor u. Meer informatie over een armbandje met eigen logo of tekst.

Paarse Vrijdag

Op 9 december 2022 is het Paarse Vrijdag. De dag om aandacht te vragen voor sekse, gender en seksuele diversiteit. Steeds meer scholen doen mee aan paarse vrijdag. Leerlingen en docenten dragen die dag paarse kleding en/of paarse haarspray gebruikt. Ook de school wordt met paarse ballonnen, vlaggetjes of linten versierd. Willen jullie op school ook meedoen met Paarse Vrijdag kijk dan eens op de GSA-website

Paarse Vrijdag is dé dag om tijdens een les aandacht te besteden aan seksuele- en gender-diversiteit. Dit hoeft niet alleen tijdens een mentorles, maar kan ook tijdens biologie, Nederlands of wiskunde. Meer over Paarse Vrijdag

Gratis lesmaterialen

Download de gratis lesmaterialen; Flyer 'Zijn wie je bent', de PowerPoint-presentatie 'De Regenboog', de werkbladen 'Zijn wie je bent' en het verhaal over de uil en de flamingo. De materialen mogen gebruikt worden voor een LHBTIQ+ spreekbeurt, dag, project of evenement!

Bekijk ook: Lessen over respect en de les 'Iedereen is anders'
Lees ook het moraal verhaal: 'Twintig witte en één grijs muisje' en 'De uil en de flamingo'