• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

polsbandje Geslaagd

Polsbandje geslaagd

Een nieuw kleurrijk linnen armbandje 'HOERA GESLAAGD' of het paarse silliconen polsbandje 'Geslaagd' Een leuk cadeau voor alle examenkandidaten van mavo, havo, VMBO, etc. Een mooi cadeau bij een diploma uitreiking voor iedereen die geslaagd is, of voor iemand die zijn rijbewijs gehaald heeft! 

Polsbandje 'Klaar voor het middelbaar'

Een leuk armbandje voor leerlingen die de grote overstap van het basisonderwijs naar het middelbaar onderwijs gaan maken. Ze zijn er klaar voor! Mochten ze nog een steuntje in de rug nodig zijn dan is er nog de les 'Klaar voor het middelbaar' die afgesloten kan worden met een diploma en dit bandje. Dan zijn ze er zeker klaar voor!!

Vraag gratis een voorbeeld bandje geslaagd! aan:

Wilt u graag eerst het polsbandje geslaagd bekijken? Geen probleem! We sturen u gratis en vrijblijvend één bandje toe. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen en verzenden. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor scholen, bedrijven en organisaties.

Bent u op zoek naar een origineel idee voor een diploma uitreiking op uw school? Kijk dan eens naar de mogelijkheid van een gepersonaliseerd polsbandje. Een bandje voor alle geslaagde leerlingen met de naam en het logo van de school erop. Een eigen leuke tekst kan ook. Heeft u een leuk idee voor een armbandje met eigen opdruk? We helpen u graag vrijblijvend met het ontwerp en de productie van het bandje en geven u graag persoonlijk advies. Kijk hier voor meer informatie over een polsbandje op maat

 

Op zoek naar een cadeau voor iemand die geslaagd is?

  1. Geslaagd voor de basisschool?
  2. Geslaagd voor het eindexamen van middelbaar of voortgezet onderwijs? 
  3. Geslaagd voor je theoriecursus?
  4. Geslaagd voor het rijbewijs?
  5. Geslaagd voor een typecursus of een certificaat behaald?

Het maakt eingelijk niet uit waarvoor je geslaagd bent. Je heb dan gewoon een leuk kado verdiend. Het is zeker iets om trots op te zijn en een leuke beloning voor al het harde werken dat er aan vooraf ging. Tijd voor een feestje en daar past dit bandje heel mooi bij.

 

Bekijk alle kaarten 'Hoera, geslaagd'