Examen

Cadeautje voor een feestelijke diploma-uitreiking

Examen en diploma uitreiking

Na een flinke voorbereiding, studie, eventuele stage en de nodige toetsen volgt het schriftelijke, mondelingen en/of praktische examen. Als de uitslag hiervan voldoende is ben je geslaagd en is je diploma de kroon op al het harde werken. Al je inspanningen worden beloond als je tijdens de feestelijke diploma uitreiking je diploma in ontvangst mag nemen. De vlag en de tas mogen in de vlaggenstok en voor dit speciale moment hebben we een paar leuke cadeautjes voor de geslaagde examenkandidaten.

Feestelijke cadeautjes voor examen en de diploma uitreiking

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor alle geslaagde eindexamenkandidaten op uw school? Een leuk, origineel en goedkoop cadeautje voor de diploma uitreiking? We hebben op deze pagina leuke betaalbare cadeautjes voor een ‘geslaagde’ middag of avond. 

Voor elke geslaagde leerling een A2 poster, kaartje, button en polsbandje is al verkrijgbaar vanaf € 2,15 per setje!

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en dus snel verzonden!
U heeft ze meestal de volgende dag al op school.

Als je geslaagd bent voor een examen kan de vlag uit, het bandje om je pols, de button op je trui of jas en de poster voor het raam! Iedereen weet nu dat je geslaagd bent!

Overzicht van de examen cadeautjes

Posters, felicitatiekaarten en polsbandjes 'Hoera geslaagd'

Gratis PowerPoint-presentatie en cliparts voor examen en diploma uitreiking

Voor het examen en de diploma uitreiking zijn een PowerPoint-presentatie en cliparts gemaakt die gratis gedownload kunnen worden.

Vraag hier de gratis materialen voor het examen en de diploma uitreiking aan!

Bekijk hier de video van de PowerPoint-presentatie

Cliparts 'geslaagd voor het examen'

Examenuitslagen 2023

Op 14 juni 2023 wordt de normering voor de centrale examens van het eerste tijdvak bekendgemaakt. De uitslagen van het examen van het eerste tijdvak is op 14 juni 2023. Meestal worden de examenkandidaten tussen 12.00 en 17.00 gebeld over de examenuitslag. Voor de leerlingen die geslaagd zijn is het daarna al de tijd om het te vieren! Heb je een herkansing dan moet het examenfeestje nog even uitgesteld woden. Een manier om trots te laten zien dat je geslaagd bent, is door het dragen van speciaal ontworpen ‘Hoera Geslaagd’ armbandjes en de poster. Natuurlijk hoort naast deze gelukwensen ook nog steeds het ophangen van je oude rugzak aan de vlaggenstok! Op die manier aan de omgeving kenbaar maken dat je geslaagd bent, is een traditie.

Cadeau voor een feestelijke diploma-uitreiking

Iedereen is een genie

Maar als je een vis beoordeeld op zijn vermogen om een ​​boom te beklimmen, zal hij zijn hele leven leven in de overtuiging dat hij stom is. Albert Einstein