• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

posters over respect

posters over respect met een duidelijke boodschap!

 

Posters over respect

Sinds 2009 worden de posters en alle andere lesmaterialen over respect ingezet om respect onder de aandacht te brengen en bespreekbaar te maken. De originele posters brengen een duidelijke boodschap over op de lezer. Op veel posters worden smileys gebruikt omdat ze grappig en van deze tijd zijn. De posters zetten je aan het denken over respect voor elkaar, de omgeving en de betekenis van respect.


Op de scholen worden de posters over respect veel gebruikt tijdens een project of week van respect. Dit kan in combinatie met een polsbandje over respect, de les 'Wat is respect' en de les 'Respect is voor iedereen anders & drie vormen van respect'. De kleurrijke posters over respect zijn gedrukt op stevig A3-formaat glanslaminaat. Hierdoor hebben de posters een luxe uitstraling. Om de posters op te hangen is een wissellijst heel handig omdat deze zonder gaten boren zo op elke vlakke ondergrond bevestigd kan worden. De A2-formaat posters zijn gedrukt op gewoon posterpapier.

Overzicht van alle posters over respect

Poster over respect en de smartphone

Met de komst van de smartphone kwam ook een nieuwe uitdaging. Hoe ga je respectvol met elkaar én de smartphone om? Soms krijgt de smartphone meer aandacht van zijn gebruiker dan het gezelschap waar diegene bij is. Hierover zijn ook een aantal posters gemaakt, zoals de poster: 'Respect! Niet de smartphone centraal, maar de mens!' Ook het gebruik van de smartphone in het verkeer is niet erg respectvol. Afleiding in het verkeer, door het gebruik van de smartphone, kan grote gevolgen hebben. Vandaar de poster: 'Respecteer de regels, zeker in het verkeer!' - Je zult het nooit begrijpen totdat je zelf iemand verliest! - Geen excuus!

Poster 'Oneens en respect'
Een poster met de tekst over respect: Respect is ook, dat als je het niet met elkaar eens bent, je wel elkaars mening kunt respecteren.