• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

posters over het klimaat

posters over de opwarming van de aarde

 

posters over het klimaat voor het onderwijs

Een klimaat poster in de klas. Klimaatverandering is van alle tijden, maar het klimaat verandert nu nog veel sneller dan verwacht. Juist daarom moeten we ons er nog veel meer voor gaan inzetten. Met de posters die we hiervoor gemaakt hebben kunnen we in ieder geval bijdragen aan een stukje bewustwording bij de leerlingen. Een 'schonere wereld' begint tenslotte bij jezelf. De inzet van iedereen is nodig om de aarde bewoonbaar te houden voor de mensheid, dus een poster: 'red onze aarde'.

Klimaatverandering raakt ons allemaal

Samen maken we het verschil, maar dan is er nu wel actie nodig. Dan moeten we nu wel veranderen en onze levensstijl aanpassen. Hieronder een overzicht van de posters over het klimaat. De posters zijn gedrukt zijn op Paperwise.

Paperwise papier

Paperwise is een milieuvriendelijk papier, gemaakt van suikerrietvezels. Niet gemaakt van bomen, maar van bladeren en stengels die overblijven van de oogst (landbouwafval). Normaal gesproken wordt dit verbrand. Door ze te gebruiken voor papier en karton ontstaat PaperWise, een houtvrije papiersoort. Deze hout soort is gebruikt voor de posters over het klimaat en voor de posters uit het lespakket 'De klimaatmuur'.

Kijk voor meer educatieve lesmaterialen op onze website over klimaatverandering