• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Posters » Posters over het klimaat

posters over het klimaat

Klimaatposters over de opwarming van de aarde

Posters over het klimaat voor het onderwijs

Posters over het klimaat voor het onderwijs. Klimaatverandering is van alle tijden, maar het klimaat verandert nu nog veel sneller dan verwacht. Juist daarom moeten we ons er nog veel meer voor gaan inzetten. Met de klimaatposters voor in de klas of op school kunnen we in ieder geval bijdragen aan meer bewustwording over klimaatverandering bij de leerlingen. Een 'schonere wereld' begint tenslotte bij jezelf. De inzet van iedereen is nodig om de aarde bewoonbaar te houden voor de mensheid. 

Klimaatverandering raakt ons allemaal

Samen maken we het verschil, maar dan is er nu wel actie nodig. Dan moeten we nu wel veranderen en onze levensstijl aanpassen. Hieronder een overzicht van de posters over het klimaat. De posters zijn gedrukt zijn op Paperwise.

Paperwise papier

Paperwise is een milieuvriendelijk papier, gemaakt van suikerrietvezels. Niet gemaakt van bomen, maar van bladeren en stengels die overblijven van de oogst (landbouwafval). Normaal gesproken wordt dit verbrand. Door ze te gebruiken voor papier en karton ontstaat PaperWise, een houtvrije papiersoort. Deze hout soort is gebruikt voor de posters over het klimaat.

De klimaatmuur

Maak ook op jouw school samen een klimaatmuur. Een mooie en eenvoudig project voor op school om iedereen bewuster te maken van de opwarming van de aarde. Het is heel gemakkelijk om uit te voeren en iedereen kan er aan mee doen!

  1. Hang de posters over het klimaat op aan de wand in de klas, aula, gang of welke muur dan ook met wat ruimte om de posters heen zijn.
  2. Deel de kaarten uit
  3. Laat iedereen iets op de kaart schrijven of tekenen over het klimaat; een tip, waarschuwing of mening 
  4. Hang de kaarten op rond de poster en laat de muur groeien.

Kijk hier voor meer informatie over De klimaatmuur.

Kijk voor andere bedrukte producten over het klimaat, zoals hoodies, t-shirts, tasjes, petjes, mokken, end. ook eens op onze Spreadshirt website.