Posters van Beertje Anders

Vrolijke posters van Beertje Anders voor kleuters en jonge kinderen

Kleurrijke en vrolijke posters voor in de klas, kinderopvang of thuis op de slaapkamer.

Posters over lezen

De eerste letters worden geleerd. Nog even en de kleuters kunnen al een beetje lezen. Ook wordt er op school samen gelezen of voorgelezen. De posters zijn mooi voor bijvoorbeeld in het knusse leeshoekje. of bij de boekenkast. 

Posters over de vijf afspraken

Van de vijf afspraken zijn ook posters verkrijgbaar. Ze ondersteunen de gemaakte afspraak, omdat de er telkens aan herinneren en ook ouders zien de gemaakte afspraak en worden er op die manier bij betrokken. Naast de posters zijn er in het winkelmandje ook de vertelverhalen, de kleine leesboekjes en alles over de vijf afspraken te bestellen.

Posters 'Je bent een held'

Bekijk ook de posters die de kinderen stimuleren om andere kinderen te helpen. Helpen als een ander verdrietig is of als iets niet lukt. Kleine helden zijn het. Het zijn posters met een positieve boodschap over behulpzaam zijn en vriendschap.

Posters over werkhouding

Een leuke poster met beertjes die eerst hun vinger opsteken, goed kunnen luisteren, stil kunnen werken, rustig werken, etc. De posters over werkhouding helpen de kinderen bij het oefenen in een goede werkhouding in de klas.