• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Posters om de tafels te leren

Tafels van 1 t/m 10

Posters om de tafels te leren

Educatieve posters om de tafels te leren en gemakkelijker te onthouden voor thuis en in de klas. Het leren van de tafels van 1 tot en met 10 gaat veel leuker en gemakkelijker met deze kleurrijke en leerzame posters. Bekijk ook de posters ‘Leren & studeren’ en de les met tips om beter te leren

Poster 'Vermenigvuldigingstafels'

 

Poster vierkant vermenigvuldiging

 

Productinformatie van de posters om de tafels te leren

  • De posters zijn gedrukt op 350 grams glanslaminaat met een luxe uitstraling 
  • Het formaat van de posters is A3 (420x297 mm.) 
  • De posters leren studeren passen in de  wissellijsten en posterstandaards

Gratis werkblad bij de posters om de tafels te leren

Bij deze posters kunt u gratis het werkblad
'Vierkant Vermenigvuldigen' downloaden.

 

Werkblad vierkant vermenigvuldigen
PDF – 1,3 MB 220 downloads
Werkblad om de tefels te oefenen

Gratis download bij de tafels om de tafels te leren

Cliparts rekenen en wiskunde

Tafeldiploma

Wil je kind zijn of haar tafeldiploma halen? Oefen dan elke dag met je kind de tafels van vermenigvuldigen. Het duurt maar vijf minuten om ze op te noemen. Hang de poster om de tafels te leren ergens op waar je kind er af en toe naar kan kijken, zoals het toilet, zodat ze elk moment een handige herinnering er aan hebben. Het is belangrijk dat ze feilloos hun tafels kennen want anders lopen ze later achter bij opdrachten over breuken en procenten.

Posters om de tafels te leren en te oefenen

Tafels oefenen is een belangrijk onderdeel bij het leren rekenen. Door deze regelmatig te oefenen ontwikkel je ook al snel een beter cijfergeheugen. In de basisschool leren kinderen vaak hun tafels door middel van het opdreunen van rijtjes. Zo krijgt je kind een goede basis voor het rekenen. Maar de poster om de tafels te leren is hierbij een perfect hulpmiddel. 

Visueel aantrekkelijke poster van de tafels van vermenigvuldigen

Met deze poster krijgen leerlingen een overzichtelijk voorbeeld waarop alle tafels van vermenigvuldiging zo te zien zijn. De poster helpt uw leerlingen om de relatie tussen een vermenigvuldiger en het resultaat te begrijpen. De poster heeft kleurrijke illustraties om het leerproces te vergemakkelijken en leerlingen raken meer actief betrokken bij het leren ervan. Onze poster heeft zijn handigheid bewezen door leerlingen snel inzicht te geven in vermenigvuldigen en het is leerzaam om elke dag even op te kijken en te leren. Het leren van de tafels van vermenigvuldigen wordt er leuk en eenvoudig door, ze krijgen eenvoudig een goed inzicht in de tafels.

Posters om de tafels te leren van 1 tot 10

Tafels van vermenigvuldigen is een belangrijke vaardigheid voor een snelle manier van rekenen. Door tafels te leren, kun je hetzelfde resultaat bereiken als door optellen van gelijke getallen, maar dan veel sneller. Tafels geven ook de basis voor meer complexe methoden bij rekenen en wiskunde, zoals berekening van oppervlakte of inhoud, waardoor het erg belangrijk is dat het wordt aangeleerd. Bij het leren van de tafels van vermenigvuldigen is het belangrijk om deze goed te kennen. Tegenwoordig doen veel scholen dat op een spelenderwijze manier door computerprogramma's of spellletjes. 

Voordat leerlingen de tafels van vermenigvuldigen leren, is het belangrijk dat ze goed kunnen optellen. De eerste tafel die geleerd wordt, is die van één. Ook deze laat zich makkelijk uit rekenen omdat je bij elkaar optelt wat gelijk is. Vervolgens komen de overige tafels aan bod, zoals die van twee, vijf en tien. Belangrijk is dat leerlingen snappen dat wanneer je een som omgekeerd invult (bijvoorbeeld 10 x 5 = 5 x 10) het antwoord altijd gelijk blijft.