Gratis Moraal verhaal

Lees gratis een moraal verhaal met een boodschap

Een moraal verhaal zal je inspireren

Oude, inspireerde verhalen (moraal verhaal) voor een smartphonegeneratie. Elk verhaal sluit af met een overdenking! Hoe kun je het moraal verhaal nu interpreteren in onze snelle nieuwe social media wereld. Op zoek naar moraal, normen en waarden en wijsheid uit het verleden, hier de waarde van inzien voor het dagelijkse leven nu! De inspirerende verhalen zijn vaak kort, krachtig en bedoeld om verschillende inzichten bespreekbaar te maken. Elk moraal verhaal wil iets duidelijk maken. Thema's zijn bijvoorbeeld: respect, eenzaamheid, hebzucht, verlangen, enz. 

Lees gratis een moraal verhaal

De onderstaande inspirerende verhalen zijn gratis en zo bewerkt of herschreven dat ze beter toepasbaar en te begrijpen zijn voor onze huidige generatie. Het zijn verhalen die je motiveren en stimuleren om positiever te denken en gelukkiger te leven. Lees gratis een inspirerend moraal verhaal voor jezelf, je kinderen of je leerlingen. Er zijn zoveel prachtige moraal verhalen

Moraal verhaal - overzicht van alle verhalen:

 

Moraal verhaal - Inspirerende korte verhalen met een moraal of levenswijsheid

Een moraal verhaal als vertelverhaal voor een verteltheater

Veel van de bovenstaande verhalen staan in het boek 'Think outside the box' of zijn verkrijgbaar als vertelverhaal. De vertelverhalen passen in een Kamishibai of verteltheater.