• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Posters mediawijsheid overzicht

Poster: Denk na voor je klikt of verstuurt Denk na of iets waar, zinvol, nodig en/of veilig is. 

Poster: Sexting. Het verspreiden van naaktfoto's of blootfilmpjes van personen onder de 18 jaar is een zedenmisdrijf en dus strafbaar! Het gevolg is dat je op jonge leeftijd al een strafblad hebt, wat bepalend kan zijn voor de rest van je leven! - Deel het niet! Privé is privé!

Poster: Hier geen smartphone. Een poster waarmee aangegeven wordt dat de smartphone hier niet welkom is. Toepasbaar in bijvoorbeeld openbare ruimtes waar het gebruik van de smartphone hinderlijk is.

Poster: Ben jij veilig online? en ben jij smart genoeg voor een smartphone? Deze poster zit in een set van negen posters over veilig internetten of smart online.

Posters mediawijsheid overzicht

Poster: Think outside the box. Wie heeft de smartphone uitgevonden? Wanneer werd de eerste smartphone gepresenteerd en door wie? De posters over nieuwe media past bij de les: Think outside the box

Posters mediawijsheid overzicht

De poster over mediawijsheid zijn goed in te zetten op scholen. De kleurrijke posters spreken leerlingen en docenten erg aan. Elke poster is speciaal ontworpen voor het onderwijs. Het thema mediawijsheid kan aan de hand van de posters eenvoudig het gesprek over mediawijsheid op gang brengen. Zo kunnen de posters bijvoorbeeld ook een ouderavond of thema-avond over mediawijsheid ondersteunen. De posters zijn origineel en hebben korte, duidelijke teksten over het gebruik van de smartphone en de gevaren die hieruit kunnen voortkomen. Naast de posters zijn er ook lessen van Selfie (over social media) die leerlingen helpen om grenzen aan te geven in het gebruik van social media en wijzen op de online gevaren. De posters zijn enkelzijdig bedrukt op 400 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling. Het formaat van de posters is A3 (420x297 mm.)

 

Posters mediawijsheid overzicht