Maatwerk

Gepersonaliseerd maatwerk voor scholen, organisaties en bedrijven

Als illustrator en grafisch ontwerper voor heb ik, naast de illustraties en ontwerpen voor ons eigen bedrijf met de websites DMS educatief en Beertje Andersheb ik al veel maatwerk mogen maken voor scholen, organisaties, bedrijven en particulieren. De ontwerpen zijn geschikt voor gebruik op websites, drukwerk, reclame borden, promotie en lesmaterialen zoals posters, polsbandjes en buttons. 

Maatwerk als specialiteit

Een mooi ontwerp maken is mijn specialiteit en maatwerk maken vind ik superleuk! Heb jij specifieke wensen? Wil je een eigen ontwerp voor reclamedoeleinden, open dag, het kan allemaal! Ik help je graag met het maken van een product op maat. Ik neem graag de tijd, denk met je mee, houd rekening met je specifieke wensen en maak het maatwerk voor jou op een poster, polsbandje of button of geef je de rechten voor het gebruiken van het ontwerp op de website of voor lesmateriaal.

Maatwerk

Herman Vos - illustrator

Voor al uw designs en artwork

Posters, armbandjes en buttons met eigen opdruk

We ontvangen steeds vaker de vraag voor een gepersonaliseerde lesmaterialen zoals posters, armbandjes of buttons. Samen met jou, kijken we graag naar de mogelijkheden voor jouw school, bedrijf of organisatie en maken we gratis een mooi ontwerp. Lees meer over:

Werkwijze voor maatwerk

Wil jij ook een ontwerp op maat, vul dan het onderstaand formulier in. Zodra het formulier binnen is ga ik ermee aan de slag en stuur je, meestal binnen 1 dag, verschillende ontwepren. Eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk totdat je tevreden bent. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Pas als je 100% tevreden bent starten we hier de productie. Als de producten klaar zijn worden ze met factuur naar je verzonden. Zoek hier eventueel de kleurnummers uit: Pantone kleurenwaaier
Contact


Uiteraard mag je ook altijd even mailen of bellen:

  • vanuit Nederland 0495 750 598
  • vanuit België +31 495 750 598

Maatwerk:

✔ Persoonlijk contact

✔ 100% tevredenheidsgarantie!

✔ Gratis en vrijblijvend een ontwerp en offerte

Jouw doel voor maatwerk kan zijn:

- Je wilt een klaslokaal, entree, werkplek, bedrijfsruimte het kantoor aankleden of opfrissen en zoekt daar iets origineels voor.
- Je start met een winkel of website en op zoek naar een origineel logo of ontwerp voor drukwerk..
- Je bent op zoek naar motiverende posters voor aan de wand 
- Je zoekt een mooi ontwerp voor een specifiek thema

Maatwerk

Unieke illustratie en teksten voor reclame doeleinden, meer naamsbekendheid, een aankondiging voor open dag of evenement of voor het uitdragen van uw kernwaarden of doelstellingen. Origineel, persoonlijk en helemaal niet duur!

Wat is het verschil tussen een grafisch ontwerper en een illustrator?

Hoewel ze allebei met visuele vormgeving te maken hebben, is hun aanpak verschillend. Grafisch ontwerpers maken gebruik van maatwerk als het gaat om visuele communicatie. Ze creëren afbeeldingen, illustraties die gebruikt worden voor bijvoorbeeld merkstrategie, verpakking, webdesign of andere zakelijke doeleinden. Illustratoren daarentegen nemen meestal een meer creatieve aanpak en geven iets meer kleur aan ideeën en teksten door middel van eigen interpretaties in de vorm van cartoonachtige tekeningen, schilderkunst of digitale tekenkunst. Met als doel om de boodschap te versterken zoals in verhalen, lesmaterialen, karakterontwerpen, infographics, kinderboeken, animaties, strips, etc.

Wat zijn illustraties?

Illustraties worden gebruikt om een idee of verhaal visueel weer te geven. Het is een creatieve interpretatie van een concept, die met de hand of digitaal gemaakt kan worden. Tekeningen zijn vaak de meest voorkomende stijl voor illustraties, maar het hoeft niet altijd zo te zijn. Elke afbeelding die bedoeld is om een bepaalde tekst of concept visueel weer te geven, kan als illustratie beschouwd worden. Omdat illustraties bepaalde emoties proberen vast te leggen, hebben ze heel veel details nodig en kunnen ze overal teruggevonden worden in magazines, boeken, posters en flyers.

 

Wat is grafisch design?

Wat is grafisch design? Grafisch design is een creatieve benadering van het communiceren met je doelpubliek. Het gaat om kunst met een doel, een bedrijfsidentiteit die visueel wordt uitgedrukt. Ondernemingen, of dat nu grote of kleine zijn, vertellen altijd een verhaal door het creëren van sterke visuele identiteit. Er zijn verschillende soorten grafisch design die je kunt gebruiken voor commerciële doeleinden, zoals illustraties en afbeeldingen, videos en infographics. Wil jij graag je eigen grafische ontwerpen maken om de identiteit van je merk te versterken?

Maatwerk

€ 580,00

Maatwerk

€ 580,00

Maatwerk: 500 polsbandjes en 300 buttons met eigen opdruk