• Uniek lesmateriaal
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering
Home » Thema » Leren en studeren » Lesmaterialen leren en studeren

Lesmaterialen Leren en studeren

voor betere studieresultaten

Posters met tips om beter te leren

Een vrolijke en kleurrijke poster met 27 praktische tips voor uw leerlingen. De poster is een goed hulpmiddel om effectiever en beter te leren en studeren. Daar heeft elke leerling het hele jaar door, tijdens het leren en huiswerk maken, profijt van! De poster is er in twee formaten. 

 • Poster ‘Tips om beter te leren’ - A2-formaat 
  Deze poster is enkelzijdig gedrukt op gewoon 165 grams papier en kost € 7,95 per stuk. Scholen kunnen de poster met een flinke korting voor alle leerlingen kopen.
  Staffelkorting:
  Vanaf 20 stuks 0,95 per stuk
  Vanaf 30 stuks 0,90 per stuk
  Vanaf 50 stuks 0,85 per stuk
  Vanaf 100 stuks 0,80 per stuk

  A2 poster ‘Tips om beter te leren’ bestellen

 • Poster met studietips - A3-formaat (420x297 mm.)
  Deze poster is enkelzijdig bedrukt op 400 gram hoge kwaliteit afwasbaar glanslaminaat. De prijs van de poster is € 5,95 per stuk. De poster past in de posterstandaard of wissellijst.

  A3 Poster met studietips bestellen

Les: ‘Studietips’

De les ‘Studietips’ bestaat uit twee delen.

 • Leren studeren 1 - Voorwaarden om goed te kunnen leren
 • Leren studeren 2 - Gebruik je hersenen om te leren, ze zijn ervoor gemaakt.

Aan de hand van de PowerPoint-presentaties, de werkbladen en de twee posters geeft u uw leerlingen 27 praktische tips om beter te leren. Door het toepassen van de tips zal het leren de leerlingen gemakkelijker afgaan en zal ook de lesstof beter onthouden worden. Het resultaat zijn betere cijfers op testen en toetsen en meer leesplezier. En gaat het leren gemakkelijker en worden de cijfers hoger dan worden de leerlingen ook gemotiveerder! Per post ontvangt u de twee posters. De les kunt u eenvoudig downloaden vanaf de website, hiervoor ontvangt u een mail. De prijs van deze les is € 19,95.

 

De les met studietips bestellen

Poster 'Huiswerk verbeteren' A3

Een grappige poster met 10 dezelfde tips;) om je huiswerk te verbeteren. De poster is enkelzijdig bedrukt op 400 gram hoge kwaliteit afwasbaar glanslaminaat. Het formaat van poster A3 (420x297 mm.).

De tekst op de poster 'Huiswerk verbeteren' :
Tien manieren om je huiswerk te verbeteren 1. Focus, 2. Focus, 3. Focus, 4. Focus, 5. Focus, 6. Focus, 7. Focus, 8. Focus, 9. Focus, 10. Focus. 

 

De poster ‘Huiswerk verbeteren’ bestellenl

Les Focus

Dit is een hele lekkere les voor uw leerlingen. In deze les gaan de leerlingen namelijk een stukje stroopwafel eten!! De les focus start met de werkbladen 'Focussen'. De leerlingen lezen de eerste bladzijde tot aan de oefening: ‘De stroopwafel’. Nu start de PowerPoint-presentatie. Hierin wordt de oefening met de stroopwafel uitgelegd. De stroopwafel-oefening is een concentratieoefening en concentreren is in onze snelle wereld niet altijd gemakkelijk. Maar concentreren is belangrijk om minder fouten te maken en vlotter te kunnen werken. Na de oefening maken de leerlingen de werkbladen verder af. Per post ontvangt u twee posters, de digitale lesmaterialen kunt u via de website downloaden. U ontvangt hiervoor een link. De prijs van de les is € 19,95

 

Deze concentratieles bestellen

Meer bijpassende lesmaterialen leren studeren