• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Poster met studietips

Poster met studietips

Gepubliceerd op 9 augustus 2020 om 13:29

De poster met studietips is verkrijgbaar in A3-formaat op stevig 400 grams papier en in A2-formaat op gewoon posterpapier. De poster heeft veel praktische tips om beter te leren én te onthouden.


Staffelkorting bij minimaal 20 posters (A2-formaat)

Omdat de poster met studietips heel handig en leerzaam is voor bij het bureau thuis zijn de posters erg goedkoop bij grotere aantallen. Zo kunt u, aan het begin van het nieuwe schooljaar, uw leerlingen de poster meegeven. Dan hebben uw leerlingen daar het hele jaar veel plezier van bij het leren en huiswerk maken! Bij een bestelling van minimaal 100 posters kost één posters slecht € 0,50. 

 

Deze posters bestellen

 

Bekijk ook

De les - Voorwaarden om goed te kunnen leren

De les - Tips om goed te kunnen leren

We hebben over deze posters een hele leuke reactie ontvangen:
Hoi, ik heb deze poster met studietips bij jullie gekocht voor mijn zoon die na de zomervakantie naar het middelbaar gaat. We hadden een leuk feest voor hem en zijn klasgenootjes georganiseerd en daar hebben we deze poster, na een korte uitleg waarvoor de poster bedoeld is, aan alle kinderen cadeau gedaan! Vooral de ouders die we gesproken hebben waren er erg enthousiast over;) De kinderen gaan er vast veel aan hebben! Bedankt voor de snelle levering en tot volgend jaar, dan is onze dochter klaar met de basisschool! 
Dinneke Vaatstra


«   »