• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Poster met studietips

Poster met studietips voor betere leerresultaten

Poster met studietips

Een poster voor alle leerlingen uit de hoogste klassen van het basisonderwijs en het middelbaar onderwijs met veel grappige smileys en tips om het leren leuker, effectiever en efficiënter te maken. Een vrolijke en kleurrijke poster met 27 praktische studietips. De poster is een goed hulpmiddel om effectiever huiswerk te maken en te leren. Door de tips toe te passen leer je méér in minder tijd. Daar hebben al jouw leerlingen veel profijt van tijdens hun studie! 


De poster met studietips is verkrijgbaar in A2 en A3-formaat

 

  • Poster ‘Studietips’ A2-formaat 

    Deze poster is enkelzijdig gedrukt op gewoon 165 grams posterpapier en kost € 7,95 per stuk. Scholen kunnen de poster met staffelkorting voor alle leerlingen kopen.

Aanbieding:
Nu tijdelijk voor € 1,- per stuk!

  • Poster ‘Studietips’ A3-formaat 

    Deze poster is enkelzijdig gedrukt op 400 gram hoge kwaliteit afwasbaar glanslaminaat. Een goede kwaliteit poster om op te hangen in het lokaal. De prijs van de poster is € 5,95 per stuk. De poster kan zo aan de muur worden opgehangen, maar hij past ook in de posterstandaard of wissellijst.

Op welke manier kun je effectief leren?

We weten steeds beter hoe je het beste kunt leren en dat is verwerkt in de tips op deze poster. Door de tips op de poster te volgen leren leerlingen beter, effectiever en efficënter te leren en te studeren. De tips zijn voor de leerlingen goed toe te passen. Leerlingen en studenten gebruiken vaak dezelfde leerstrategie, maar dit is misschien niet altijd de meest effectieve manier. De tips helpen leerlingen om inzicht te krijgen in wat helpt bij het maken van huiswerk en het voorbereiden en leren voor een toets.

Appen en leren

Daarnaast geven leerlingen ook vaak aan dat ze prima kunnen appen tussen het leren door, zonder te beseffen hoe sterk ze dat uit de concentratie haalt: een appje sturen kan je al snel 2 minuten minder effectief laten leren. De poster is gemaakt voor leerlingen thuis en op school. Een poster vol grappige afbeeldingen die de leerlingen zullen aanspreken en zinvol vanwege de handige tips om leuker, effectiever en efficiënter te leren. Kan zowel in de klas als bij het bureau van de leerling opgehangen worden.

We hebben over deze poster met studietips een hele leuke reactie ontvangen:
Hoi, ik heb deze poster met studietips bij jullie gekocht voor mijn zoon die na de zomervakantie naar het middelbaar gaat. We hadden een leuk feest voor hem en zijn klasgenootjes georganiseerd en daar hebben we deze poster, na een korte uitleg waarvoor de poster bedoeld is, aan alle kinderen cadeau gedaan! Vooral de ouders die we gesproken hebben waren er erg enthousiast over;) De kinderen gaan er zeker veel aan hebben! Bedankt voor de snelle levering en tot volgend jaar, dan is onze dochter klaar met de basisschool! 
Dinneke Vaatstra

De studietips op de poster:

Zorg voor een goede nachtrust, Zorg dat je gezond eet, Een gezonde snack!, Blijf in beweging, Vermijd afleiding tijdens de les, Met of zonder nieuwe media?, Maak notities, Schrijf de hoofdpunten op, Stel vragen, Gebruik studieruimtes verstandig, Maak een plan of een planning, Verdeel je studie/leerwerk, Stel haalbare doelen, Stel prioriteiten, Personaliseer je studiemethode, Met hulp bereik je meer, Beloon jezelf.

Deze poster is ook verkrijgbaar in A2-formaat

De poster 'studietips' A3 is mooi voor in het klaslokaal, maar deze poster is ook verkrijgbaar in A2-formaat vanaf € 0,80 cent per stuk (gedrukt op 165 grams papier, vanaf 100 stuks). Een waardevol geschenk voor uw leerlingen aan het begin van het nieuwe schooljaar, bijvoorbeeld tijdens de Gouden weken.