• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Flyers

schooljaar 2021-2022

Dit jaar doen we het anders!

Het afgelopen jaar hebben we allemaal veel moeten missen. Alle tijd en aandacht ging naar Corona. Ook op uw school zal het, zeker in het begin, heel hectisch geweest zijn. Leerlingen moesten opeens online voorzien worden van alle lesstof. Mogelijkheden voor een gezamelijk project op school over bijvoorbeeld pesten, klimaatverandering, respect, social media, etc. was er niet.

Moraal-verhalen
Wij hebben tijdens het afgelopen schooljaar meer tijd gehad om ons voor te bereiden op het komende schooljaar. We hebben onze mooie moraal-verhalen verwerkt in onderstaande flyers. Hierbij hebben we ook digitaal lesmateriaal gemaakt die te downloaden is. Zo kunt u over de thema's een leuke korte les geven. Naast posters en polsbandjes maken wij, als klein tweemansbedrijfje, al meer dan 30 jaar korte lesjes voor over diverse thema's op sociaal vlak, zoals bijvoorbeeld voor de Week tegen Pesten, de Week van Respect, thema dagen over social media of klimaatverandering, etc. 

Gratis lesjes
Met de flyers willen we graag de verschillende thema's onder uw aandacht brengen. Het is reclame voor onze lesmaterialen, maar we hopen dat u de moraal-verhalen op de flyers en de gratis digitale lesmaterialen ook goed kunt gebruiken tijdens een mentor- of burgerschapsles. Bewaar ze eventueel voor later of geef ze door aan een collega (bv de antipestcoordinator) die zich met het betreffende onderwerp houdt.

Wij maken ook maatwerk.
Met posters en polsbandjes met een logo van de school voor bijvoorbeeld een Open Dag, ouderavond of voor een projectweek helpen we u graag.

Download alle nieuwe flyers

Lees alle moraalverhalen

Vraag alle folders en het proefpakket aan

Klik voor meer info en de gratis lesmaterialen op het betreffende onderwerp

 

Afspraken

Cyberpesten

Klimaatverandering

Leren studeren

Pesten

Vreemde vogel?

Respect

Maatwerk