• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Leesboekje Gepest?

Leesboekje gepest? - Een hart onder de riem voor als je gepest bent of wordt

Een leesboekje over pesten. Een hart onder de riem voor als je gepest bent of wordt. Het is een leesboekje vol positieve verhalen en teksten voor slachtoffers van pesten. Werk je met kinderen en jongeren dan kun je het leesboekje over pesten ook samen met het gepeste kind doorlezen. Het boekje legt uit dat pesten leedvermaak is en ten koste gaat van anderen en dat niemand het recht heeft om te pesten. Een pester houdt geen rekening met het verdriet dat hij veroorzaakt bij anderen. De verhalen geven ook aan dat je mag zijn zoals je bent en dat je, nooit door pesten, je eigenwaarde en zelfrespect mag laten afnemen. De pester is altijd fout bezig en hij of zij moet dat gaan inzien. Geef dus nooit op en blijf zoeken naar hulp en naar oplossingen om het pesten te stoppen.
De prijs van het boekje is € 12,95

Product informatie leesboekje over pesten:
Formaat: Carre large (210 x 210)
ISBN: 8719189110814
Pagina's: 40 gedrukt op glans laminaat

Pagina's uit het leesboekje Gepest?

Kiem-Lien Woei zong heeft dit prachtige liedje gezongen over het verdriet van pesten.

Geef het leesboekje gepest? cadeau als steun bij pesten

Kent u ook iemand die gepest wordt? Wat kun je doen om het leed een beetje te verlichten? Je luistert, je troost en je biedt hulp aan. En dan? Wat dan? Wat kun je nog meer doen? Het leesboekje 'Gepest?' is dan een fijne oplossing. Geef dit leesboekje als troost en steun. Het boekje kan alleen, maar ook samen met u gelezen worden. Mooi om te geven en fijn om te krijgen.

Andere lesmaterialen over pesten
Veel kinderen houden op school een spreekbeurt over pesten. Soms zijn dit kinderen die zelf gepest worden, maar het zijn ook kinderen die het pesten zien gebeuren en er last van hebben, zij helpen met hun spreekbeurt de gepesten kinderen heel erg. Aan het eind van hun spreekbeurt delen ze dan het polsbandje 'Pesten, ik doe er niet aan mee!' uit. Dit maakt de spreekbeurt altijd tot een groot succes. De posters 'Niet ik, maar jij',  'Geef nooit op', Als iemand je pest en Opkomen voor jezelf passen bij dit boekje. Ook zijn er voor het onderwijs, voor alle leeftijden, lessen over pesten.