• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Polsbandjes over respect

Kleurrijk bedrukte polsbandjes over respect

Respectbandje

De polsbandjes over respect worden veel gebruikt op scholen bij een les, project, dag of week over respect. Met deze respectbandjes kun je de week van respect (van 7 - 13 november 2022) mooi starten of afsluiten. Het dragen van dit bandje draagt bij aan de bewustwording van het belang van respect. Er zijn twee linnen respectbandjes die door de zilverkleurige schuifkraal altijd passen. De opdruk op de bandjes is '100% respect' of 'Ik draag bij aan een respectvolle wereld'. Naast de linnen bandjes zijn er ook de siliconen polsbandjes over respect. Dit bandje is verkrijgbaar in twee maten; medium voor kinderen 7-13 jaar (dia 58 mm) en large voor 14 jaar en ouder (dia 68 mm).

Linnen bandje
'100% Respect'

 

Linnen bandje
'Respectvolle wereld!'

Siliconen bandje - medium
'Respectvolle wereld!'

Siliconen bandje - large
'Respectvolle wereld!'

Vraag een gratis polsbandje aan:

Wilt u graag eerst het armbandje bekijken? Geen probleem! We sturen u gratis en vrijblijvend één bandje toe. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen en verzenden. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor scholen, bedrijven en organisaties.

Maatwerk

Wilt u graag een persoonlijk polsbandje met de naam en het logo van de school? Vanaf minimaal 500 stuks maken graag en vrijblijvend een ontwerp op maat voor u. Meer informatie over een gepersonaliseerd bandje.