• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Polsbandjes over respect

Kleurrijk bedrukte polsbandjes over respect

Polsbandjes over respect

Polsbandjes over respect zijn een populair onderdeel van schoolevenementen over respect. Ze worden meestal gebruikt als visueel middel om aan te geven elkaar met respect te behandelen. Met het dragen van de polsbandjes over respect wordt het belang van respect onderstreept en wordt bijgedragen aan het bewustzijn over hoe belangrijk respect is.

Soorten polsbandjes over respect

Er zijn twee linnen respectbandjes die door de zilverkleurige schuifkraal altijd passen. De opdruk op de bandjes is '100% respect' of 'Ik draag bij aan een respectvolle wereld'. Naast de linnen bandjes zijn er ook de siliconen polsbandjes over respect. Dit bandje is verkrijgbaar in twee maten; medium voor kinderen 7-13 jaar (dia 58 mm) en large voor 14 jaar en ouder (dia 68 mm).

Linnen bandje
'100% Respect'

 

Linnen bandje
'Respectvolle wereld!'

Siliconen bandje - medium
'Respectvolle wereld!'

Siliconen bandje - large
'Respectvolle wereld!'

Vraag een gratis polsbandje over respect aan:

Wilt u graag eerst het armbandje bekijken? Geen probleem! We sturen u gratis en vrijblijvend één bandje toe. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen en verzenden. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor scholen, bedrijven en organisaties.

Wilt u polsbandjes met een eigen ontwerp?

De polsbandjes zijn representatief voor bijvoorbeeld een open dag, naamsbekendheid, evenement, schoolreisje, schoolkamp of voor een project, dag of week over een speciaal thema. Wij maken gratis en vrijblijvend voor u een ontwerp op maat. 

  • Bepaal zelf de kleur en de opdruk van het bandje.
  • Vanaf € 0,59 per polsbandje.
  • Minimale afname vanaf: 500 stuks.

Lees hier meer over alle mogelijkheden voor armbandjes met een eigen ontwerp

Polsbandjes over respect