• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Regenboog armband 'Zijn wie je bent'

Een kleurrijk geweven polsbandje

Regenboog armband 'Zijn wie je bent'

Het regenboog armbandje is van hoge kwaliteit en past om iedere pols. Door de zilverkleurige schuifkraal kun je dit bandje gemakkelijk omdoen en de maat aanpassen. Een betekenisvol LHBTIQ+ armbandje die speciaal gemaakt is voor iedereen die zichzelf wil kunnen zijn, of je nu hetero, gay, bi, pan, aseksueel of nog in dubio bent. Iedereen heeft het recht om te kunnen zijn wie hij/zij is, zonder je daarvoor te hoeven verantwoorden of te schamen. Een echt LHBTIQ+ polsbandje dus!


Maat: één maat 1.5 * 35 cm - Past altijd ;)

Organiseer je een LHBTIQ+ dag of evenement dan mag dit mooie regenboogbandje natuurlijk niet ontbreken

De polsbandjes worden op veel scholen uitgedeeld op Paarse Vrijdag en de Coming Out Day

Vraag gratis een voorbeeld regenboog armband 'Zijn wie je bent' aan:

Wilt u graag eerst het bandje bekijken? Geen probleem! We sturen u gratis en vrijblijvend één bandje toe. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen en verzenden. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor scholen, bedrijven en organisaties.

 

Mogen zijn wie je bent

De opdruk op de kleurrijke regenboog armband is: 'zijn wie je bent'. Mogen zijn wie je bent is zeker niet vanzelfsprekend! In artikel 1 van de Nederlandse grondwet staat omschreven: ‘Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.’

Regenboog armband 'Zijn wie je bent' voor Paarse Vrijdag

Op 9 december 2022 is het Paarse Vrijdag. De dag om aandacht te vragen voor sekse, gender en seksuele diversiteit. Steeds meer scholen doen mee aan paarse vrijdag. Leerlingen en docenten dragen die dag paarse kleding en/of paarse haarspray gebruikt. Ook de school wordt met paarse ballonnen, vlaggetjes of linten versierd. Willen jullie op school ook meedoen met Paarse Vrijdag kijk dan eens op de GSA-website. Paarse Vrijdag is dé dag om tijdens een les aandacht te besteden aan seksuele- en gender-diversiteit. Dit hoeft niet alleen tijdens een mentorles, maar kan ook tijdens biologie, Nederlands of wiskunde.

Regenboog armband met een eigen opdruk?

Wij maken graag en vrijblijvend een ontwerp voor u. Meer informatie over een armbandje met eigen logo of tekst.