• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Posters met Engelse teksten

Vrolijke schoolplaten met leuke Engelse spreuken 

Posters met Engelse teksten en spreuken

Op deze pagina staan alle posters met Engelse teksten. De posters met Engelse teksten zijn leuk voor bijvoorbeeld scholen die tweetalig onderwijs aanbieden, of voor docenten die engelse les of bijles geven in het basis-, middelbaar-, (secundair) en voortgezet onderwijs. Niet alleen mooi, maar ook nog eens zinvol. Zo leren de leerlingen of studenten een leuke spreuk in het Engels. De Engelse quotes zijn een leuke manier om de Engelse taal beter te begrijpen, en kunnen je ook nog eens inspireren! De spreuken of uitdrukkingen die je helpen om de dag beter door te komen;)

Posters met Engelse teksten

De bekende Engelse spreekwoorden en uitdrukkingen kenne we ook in het Nederlands. Het zijn uitspraken die iemand ooit heeft opgeschreven en die bij de lezer een gevoelige snaar raken. Vaak door hun eenvoud spreken ze erg aan en inspireren ze. De vergelijking is treffend en kan heel verhelderend werken. Daarom worden deze uitspraken tot honderden jaren later nog steeds gebruikt om een bepaalde boodschap over te brengen.


Uitspraken op de posters met Engelse teksten:

Everyone smiles in the same language - Een glimlach heeft in elke taal dezelde betekenis

No one is you and that is your power - Niemand is zoals jij en dat is juist jou kracht.

It always seems impossible until it's done - Het lijkt soms onmogelijk totdat het gelukt is.

If it was easy everyone would do it - Als het gemakkelijk was, zou iedereen het doen.

Don't stop when you're tired, stop when you're done - Stop niet wanneer je moe bent, stop wanneer je klaar bent.

De posters met Engelse teksten zijn enkelzijdig bedrukt op 400 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling. Het formaat van de posters is A3. De posters passen in een wissellijst die eenvoudig, zonder gaten te hoeven boren, opgehangen kan worden in een klaslokaal. Aan de achterkant van de wissellijst zit tweezijdig plakband. Daarmee kan de wissellijst op (bijna) elke gladde ondergrond opgehangen worden.