• Uniek lesmateriaal
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering

PowerPoint-presentatie over Pesten

 

Gratis PowerPoint-presentatie over pesten voor bijvoorbeeld een project of week tegen pesten. In de PowerPoint-presentatie wordt uitgelegd wat pesten en cyberpesten is, dat het nooit goedbedoeld is, dat je pesten mag/moet melden en dat het moet stoppen.

Bekijk ook de andere lesmaterialen over pesten en online pesten:

 • Armbandjes

  Het armbandje wordt veel gebruikt op scholen bij het houden van een spreekbeurt, project, dag of week tegen pesten. Het dragen van een armbandje is een duidelijke signaal tegen pesten en geeft steun aan degene die gepest wordt.
 • Posters
  We willen pesten graag zoveel mogelijk voorkomen! Daarom zijn er veel posters verkrijgbaar over pesten en online pesten of cyberpesten. De posters over pesten dragen bij aan laagdrempelig melden en bespreekbaar maken. Ook zijn ze een signaal naar de pestkop dat zijn gedrag niet geaccepteerd wordt.
 • Lesmaterialen en lessen
  Met de lesmaterialen kan pesten en online pesten bespreekbaar gemaakt worden.UIt onderzoek is gebleken dat leerlingen meestal niet uit zichzelf vertellen dat zij gepest worden en dus is het goed om er tijdens een les naar te vragen. Met posters, een werkboekjes, PowerPoint-presentatie, moraal verhaal en oefeningen worden leerlingen zich bewust van de impact van pesten en kunnen ze ook met verhalen naar buiten komen. 

Graag ontvang ik de gratis PowerPoint-presentatie over pesten!
Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en klik op verzenden. U ontvang van ons een retourmail met de link naar de PowerPoint over pesten.

 

 

Afbeeldingen uit de PowerPoint-presentatie over pesten
- 45 dia's -

 

Hang ook de bijpassende raamposters over pesten op!

 

Raamposters over pesten

Prijs € 24,95