• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Samen is leuker dan alleen!

Een vuurspectakel met een missie

‘Samen is leuker dan alleen!’ is de naam van een magisch vuurtheater. Een interactieve show voor kinderen van 4 t/m 13 jaar met veel grappen en grollen, stunts, magie, goochelen, jongleren en vuurspuwen.

 

Het is een voorstelling die heel goed past bij een project over pesten op school. 

In de voorstelling proberen twee vuurspuwers de gunst van het jeugdige publiek te winnen. Uiteindelijk besluiten ze de krachten te bundelen. Moraal van het verhaal is dat samen soms beter is dan alleen. Samenwerken moet je wel leren. Verwondering, verbroedering en verbazing staan in de voorstelling centraal.

 

Wie is het tofst? Martin en Thomas strijden in deze interactieve voorstelling om de populariteit. Ze halen alles uit de kast om indruk te maken op jou (en op elkaar): vuurspuwen, vuur eten, vuurstunts, jongleren, magie en humor. Maar dan ontdekken ze iets bijzonders. Samen is leuker dan alleen. En samen kun je meer dan alleen. Als de mannen de strijd ombuigen naar een samenwerking, krijgt de voorstelling een spetterende afsluiting.

Graag pakken we pesten samen positief aan vol humor, interactief en een fantastische beleving.

Kinderen positief en interactief in een theater setting laten groeien; individueel en als groep. 

Ons middel om pesten positief onder de aandacht te krijgen met magie en vuur in een theatervoorstelling waar twee artiesten strijden om de populariteit bij de kinderen.

In het tweede deel van de voorstelling gaan de twee artiesten samenwerken en laten zien dat samen leuker is dan alleen.

De insteek is dat door middel van humor, jongleren, magie, vuureten, vuurspuwen en vuurstunts de kinderen op het puntje van de stoel, aan je lippen hangen gedurende 60 tot 90 minuten lang en positief beide settingen beleven.

In het eerste deel van de voorstelling laten de kinderen van zich horen wie ze nou het aller aller aller leukst vinden! 

In het tweede deel van de show verbazen en verwonderen kinderen zich volop wat je nog meer kan bereiken met samenwerking.

Na afloop is er ruimte om het eigen gedrag eenvoudig bespreekbaar te maken en reflectief het pestgedrag aan te pakken samen.

Door een positieve sfeer en door afspraken te maken met Martin & Thomas kan in één voorstelling het gedrag van een groep door een paradigmawisseling meteen worden bijgesteld.

Thomas kan uit eigen ervaring vertellen hoe het is om gepest te worden als kind in groep 8. De uitdaging van de pester, huiselijk geweld en het afreageren op een ander kind. Verder kunnen handreikingen worden gegeven hoe kinderen positief pestgedrag samen kunnen aanpakken. De insteek is gericht op respect, openheid en vertrouwen met samenwerking.

Meer info

de prijs

Voor meer info kunt u ook direct contact opnemen met Thomas 06 …

Wil je contact of een offerte?