• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Verhaal over respect

Gepubliceerd op 2 juli 2022 om 16:51

Een moraal verhaal over respectvol met elkaar omgaan

Er zaten, in de klas van meester Muis, twintig muisjes. Alles ging goed in de klas en het was een hele fijne klas. Iedereen ging respectvol met elkaar om. Ze respecteerden elkaar omdat ze zich allemaal gelijkwaardig voelden. Ze waren immers allemaal wit en dus gelijk aan elkaar. Toen kwam er een nieuw muisje in de klas. Hij was niet wit, maar grijs. Dit grijze muisje deed alle dingen anders. Het ging nu allemaal mis in de klas en het was niet meer fijn in de klas. De witte muisjes vonden het grijze muisje respectloos ... lees het verhaal over respect verder

 

Een verhaal over respect en discriminatie.
Lees ook de andere moraal verhalen op de website. Ze zijn gratis ;) en u kunt ze ook mooi gebruiken voor uw leerlingen. Bekijk ook alle andere lesmaterialen over respect en alle posters over respect. De meeste lesmaterialen zijn altijd op voorraad en worden nog dezelfde dag verzonden. 

Polsbandje over respect. De opdruk op dit bandje is 'ik draag bij aan een respectvolle wereld'. Het bandje wordt veel gebruikt op scholen bij een les, project, dag of week over respect. Het dragen van dit bandje draagt bij aan de bewustwording van het belang van respect. Je bent respectvol als je vriendelijk, aardig en beleeft bent en de ander de ruimte geeft om zichzelf te mogen zijn. Dus niet discrimineren. Maar ook respectvol zijn naar het milieu en daar verantwoordelijk mee omgaan. Eigenlijk zou iedereen dit bandje moeten dragen, zodat we ons dagelijks bewust blijven van het belang van respect en bijbragen aan een respectvolle wereld. 

Product informatie polsbandje over respect:

  • Geweven armbandje
  • Opdruk: Ik draag bij aan een respectvolle wereld!
  • Maat: één maat, past iedereen 1.5 * 35 cm