• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Moraal verhaal

Moraal verhaal

Moraal verhalen met een boodschap

 

Inspirerende moraal verhalen

Oude, inspireerde verhalen (moraal verhaal) voor een smartphonegeneratie. Elk verhaal sluit af met een overdenking! Hoe kun je het moraal verhaal nu interpreteren in onze snelle nieuwe social media wereld. Op zoek naar moraal, normen en waarden en wijsheid uit het verleden, hier de waarde van inzien voor het dagelijkse leven nu! De inspirerende verhalen zijn vaak kort, krachtig en bedoeld om verschillende inzichten bespreekbaar te maken. Elk moraal verhaal wil iets duidelijk maken. Thema's zijn bijvoorbeeld: respect, eenzaamheid, hebzucht, verlangen, enz. 

De inspirerende verhalen zijn zo bewerkt of herschreven dat ze beter toepasbaar en te begrijpen zijn voor onze huidige generatie. Het zijn inspirerende verhalen die je motiveren en stimuleren om positiever te denken en gelukkiger te leven. Lees gratis een inspirerend moraal verhaal voor het onderwijs.

Moraal verhaal - een overzicht van alle verhalen:

 

Moraal verhaal - Inspirerende korte verhalen met een moraal of levenswijsheid

Veel van de verhalen staan in het boek 'Think outside the box' of zijn hieronder verkrijgbaar als vertelverhaal. De vertelverhalen passen in een Kamishibai of verteltheater.