• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Blog

 

Met deze blog blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste, originele en unieke educatieve lesmaterialen, artikelen en aanbiedingen voor het onderwijs. Scrol gemakkelijk door alle interessante nieuwe producten en lesideeën heen, het heeft je zeker veel te bieden! Er zijn ook gratis lesmaterialen voor iedereen, houd daarvoor deze blog goed in de gaten;) Ben je op zoek naar maatwerk, dan willen we je daar heel graag bij helpen. Laat het ons gerust weten op info@dms-rducatief.eu of bel: + 31 (0)495-750598

Verhaal over respect

Er zaten, in de klas van meester Muis, twintig muisjes. Alles ging goed in de klas en het was een hele fijne klas. Iedereen ging respectvol met elkaar om. Ze respecteerden elkaar omdat ze zich allemaal gelijkwaardig voelden. Ze waren immers allemaal wit en dus gelijk aan elkaar. Toen kwam er een nieuw muisje in de klas. Hij was niet wit, maar grijs. Dit grijze muisje deed alle dingen anders. Het ging nu allemaal mis in de klas en het was niet meer fijn in de klas. De witte muisjes vonden het grijze muisje respectloos ... lees het verhaal over respect verder

Lees meer »

Gratis lesmaterialen

We vinden het geweldig om leuke en originele lesmaterialen te maken. Vooral het maken van de illustraties voor de lessen is 'ons dingetje'. Nog leuker natuurlijk is het om te horen dat dit zo goed ontvangen wordt. 

Lees meer »

Jeugdzorginstellingen

Hallo, Wat een prachtige materialen hebben jullie in jullie bestand. Ik ga voor ons gezinshuis veel plezier hebben van jullie materialen. Mijn tip is dus om jullie niet alleen te richten op het onderwijs, maar ook op opvoedsituaties in jeugdzorginstellingen (zoals ons gezinshuis).

Lees meer »

Leuke posters voor basisschool de Regenboog

Maatwerk maken is wat we het allerleukste vinden om te doen. Zo mochten we voor de basisschool De Regenboog armbandjes en posters ontwerpen. Met het logo van de school, het gedicht en het schoollied is het een mooi resultaat geworden. De kleurplaat maken we er dan voor ons eigen plezier nog even bij. Op de poster staat het gedicht van de school. Dit gedicht is geschreven door de Belgische dichter Geert De Kockere. De directie en de docenten waren erg verrast en blij met het eindresultaat!

Lees meer »

Blog