• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

De Gouden Weken

Lesmaterialen en poster voor een goed start

 

De eerste vier weken van het schooljaar worden ook wel de Gouden Weken genoemd. Deze vier weken zijn heel belangrijk om een veilige basis te leggen voor een goede groepsvorming en een fijne sfeer in de klas. Het is belangijk om in het begin van het schooljaar een goede start te maken. Een goede start, is het halve werk….. Op deze pagina veel posters en lesmaterialen voor deze eerste (gouden weken) op school. In deze eerste weken wordt ook de week tegen pesten gehouden. De eerste weken na de Kerstvakantie noemen we ook wel de Zilveren weken.


Lespakket 'Normen en waarden mag je altijd delen'

Een lespakket over het gebruik van de smartphone voor de gouden weken op school. Bij dit pakket horen 30 'smartphones' (kaartjes) die aan de leerlingen uitgedeeld kunnen worden. Extra smartphones zijn bij te bestellen. Bekijk hier het lespakket 'Normen en waarden mag je altijd delen'

 

Poster+ standaard

Voorkant 'smartphone'

Achterkant 'smartphone'


Lespakket 'De respectmuur'

Een project waar alle leerlingen samen aan kunnen werken. In het begin hangt er alleen de poster. De leerlingen schrijven of tekenen op de achterkant van de kaart over respect en hangen deze bij de muur.


Posters met afspraken voor een goede start

De posters zijn enkelzijdig bedrukt op 400 gram hoge kwaliteit afwasbaar glanslaminaat. Het formaat van posters is A3 (420x297 mm.).

Motiverende posters

 

Voor een goed begin van het nieuwe schooljaar, in de gouden weken, zijn ook de lessen met voorwaarden en tips om beter te leren belangrijk.
Bekijk hier de lessen:
1 - Voorwaarden om goed te kunnen leren

2 - Tips om goed te kunnen leren

 

Posters met tips om beter te leren