• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Paarse Vrijdag armbandjes

Inclusie en verdraagzaamheid

Paarse Vrijdag armbandjes bestellen voor 8 december 2023!

De prijs van de bandjes is € 0,59 per stuk

  • Gemakkelijk bestellen
  • Geen verzendkosten boven de € 50,-
  • Snel geleverd (meestal de volgende dag)

Armbandjes voor Paarse Vrijdag

Een uniek paars armbandje met de regenboog kleuren. Het paarse armbandje is van hoge kwaliteit stof gemaakt en past om iedere pols. Door de mooie zilverkleurige schuifkraal kun je dit bandje gemakkelijk omdoen en de maat aanpassen. Draag het bandjes en straal een positieve boodschap van inclusie en verdraagzaamheid uit!

Actiedag op de scholen

Paarse Vrijdag is een speciale actiedag waarop, vooral op de scholen, extra aandacht is voor seksuele diversiteit. Het paarse armbandje is hiervoor speciaal ontworpen.

Zijn wie je bent

De tekst op het paarse armbandje bandje 'Zijn wie je bent' versterkt het gevoel dat jij en iedereen zichzelf mag en kan zijn, ongeacht je sexuele voorkeur. Of je nu hetero, gay, bi, pan, aseksueel of nog in dubio bent je hebt het recht om jezelf te zijn en je hoeft je hiervoor niet te schamen.

Maat: één maat 1.5 * 35 cm - Past altijd!

Vraag een Paarse Vrijdag armbandje aan:

Wilt u graag eerst het bandje bekijken? Geen probleem! We sturen u gratis en vrijblijvend één bandje toe. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen en verzenden. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor scholen, bedrijven en organisaties.

 

Regenboog armband met een eigen opdruk?

Wij maken graag en vrijblijvend een ontwerp voor u. Meer informatie over een armbandje met eigen logo of tekst.