• Uniek lesmateriaal
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering

buttons over het klimaat

Buttons over het klimaat, klimaatverandering en duurzaamheid

buttons over het klimaat

We hebben standaard zes buttons over het klimaat in ons assortiment. Er is ook veel informatie over het klimaat en lesmateriaal over het klimaat beschikbaar. Klimaatverandering is een wereldwijd probleem! Ontdek hoe je jouw steentje kunt bijdragen door het dragen van een button. Door het dragen van de buttons kan je meer begrip en betrokkenheid opwekken voor één van de meest urgente kwesties die op dit moment; klimaatverandering is

De teksten op de buttons over het klimaat zijn:

 • Button 'klimaat' - Cool the planet for me
  Door deze button over het klimaat te dragen, geef je uiting aan jou inzet om actie te ondernemen tegen klimaatverandering. Beschouw het als een oproep aan iedereen zodat we allemaal ons steentje bijdragen in de strijd tegen de opwarming van de aarde.
 • Button over het klimaat 'It doesn't take a superhero to save the world!'
  Eigenlijk heb je geen superheld nodig om het verschil te maken: iedereen kan een belangrijke rol spelen in de strijd tegen klimaatverandering! Kleine dingen, zoals het uitdoen van de lampen bij het verlaten van een kamer of het recyclen van afval, kunnen helpen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Dus laten we allemaal onze eigen heldhaftige klimaatkampioen worden en kleine stapjes zetten om de wereld te redden!
 • Button over het klimaat 'I try to be cool - cool the planet for me'
  Ik streef ernaar om mijn steentje bij te dragen aan het ondernemen van actie tegen klimaatverandering. Dit begint bij mij, en ik doe mijn best om bewust te blijven van hoe mijn acties de planeet beïnvloeden.
 • Button over het klimaat 'Red onze aarde'
  Klimaatverandering is een van de grootste bedreigingen voor onze planeet. Door kleine stappen te nemen, zoals het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, het verkleinen van uw ecologische voetafdruk en het aanmoedigen van mensen om u heen om hetzelfde te doen, kunnen we een collectieve impact hebben op het behoud van ons kwetsbare milieu. Laten we actie ondernemen voor klimaatrechtvaardigheid en onze krachten bundelen om onze planeet te redden voordat het te laat is!
 • Button over het klimaat 'System change, not climate change'
  Buttons met de slogan "System Change, Not Climate Change" zie je vaak bij milieuprotesten. Het duidt op de overtuiging dat klimaatverandering het resultaat is van het huidige wereldwijde economische systeem en dat alleen door echte systeemveranderingen door te voeren, het milieu op de lange termijn daadwerkelijk kan worden beschermd. Buttons worden gebruikt om mensen bewust te maken van de enorme veranderingen die de samenleving zou moeten doorvoeren om verdere schade aan het milieu te voorkomen en klimaatverandering tegen te gaan. Het klimaat veranderen is geen optie, we moeten het systeem aanpassen: “System Change, Not Climate Change”.
 • Button over het klimaat 'I love recycle'
  Knoppen met berichten over het klimaat zijn een geweldige manier om bewustwording en fellowship-ondersteuning van duurzaamheidsinitiatieven te verspreiden. Het dragen van deze buttons kan helpen een krachtige boodschap uit te dragen die pleit voor het milieu, of het nu gaat om 'I love recycle' of 'Go green now!'. Elke interactie is een kans om ten goede te beïnvloeden en een positieve verandering in uw gemeenschap te creëren.

Buttons zijn een gemakkelijke en leuke manier om bewustzijn te verspreiden en een statement te maken over klimaatverandering. Draag ze op je shirt, tas, jas of petje als herinnering aan jezelf en anderen dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen om voor de planeet te zorgen! Iedereen kan bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering met kleine, alledaagse acties - zoals het gebruik van buttons!  Door buttons te dragen die milieuvriendelijke gewoonten en initiatieven promoten, stuur je een boodschap naar je collega's, vrienden en familie over het belang van duurzame actie voor de toekomst van onze planeet. Laten we allemaal samen van de wereld een betere plek maken! Elk klein gebaar telt als het gaat om de bescherming van ons milieu. Zelfs zoiets eenvoudigs als het dragen van buttons over het klimaat kan een verschil maken! Dus  laat de wereld weten dat je onze planeet wilt beschermen tegen klimaatverandering!

Als je op zoek bent naar manieren om je ecologische voetafdruk te verkleinen en de planeet te helpen, waarom probeer je dan niet buttons als versiering te gebruiken? Buttom illustraties kunnen een leuke, creatieve manier zijn om te laten zien dat je je inzet voor de bescherming van ons milieu. Ze zijn niet alleen decoratief en levendig, maar ze zorgen ook voor een subtiele, maar blijvende herinnering dat we allemaal een rol moeten spelen in de strijd tegen klimaatverandering!