• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Posters » Posters cyberpesten

Posters cyberpesten

online pesten posters voor het onderwijs

Posters cyberpesten zijn gemaakt voor op school, in de bilbliotheek, bedrijven of gewoon thuis. De posters helpen om cyberpesten laagdrempelig te melden en bespreekbaar te maken. Het is een signaal naar pestkoppen dat cyberpesten niet geaccepteerd wordt. De A3-formaat posters hebben een luxe uitstraling en zijn gedrukt op stevig 400 grams glanslaminaat. De posters passen in een wissellijst en posterstandaard.

Posters cyberpesten

Cyberpesten komt veel voor en dat moet stoppen! Iedere dag worden kinderen en jongeren online gepest. Met de posters cyberpesten willen we hier graag iets tegen doen. We hopen kinderen en jongeren bewust te maken van de grote gevolgen van cyberpesten, maar de posters geven ook steun aan diegene die gepest wordt. De posters zijn gemakkelijk online te bestellen en worden snel geleverd.

 

Lesmaterialen over cyberpesten voor het onderwijs

De lesmaterialen over cyberpesten zijn origineel, uniek en nergens anders verkrijgbaar. Ze kunnen helpen bij het voorkomen en aanpakken van cyberpesten. Cyberpesten bespreekbaar maken is een belangrijke stap naar het voorkomen van digipesten.