Buttons over Respect

Buttons met teksten over respect

Buttons om respect uit te dragen 

Respect tonen is een van de belangrijkste waarden in elke samenleving en het is van het grootste belang om een ​​cultuur van wederzijds respect te bevorderen. Een manier om dit te demonstreren is door het simpele gebaar van het dragen van een button met de woorden "Respect". Het dragen van deze button zal iedereen herinneren aan de noodzaak om iedereen respect te tonen en om naar deze waarde te leven.

Buttons over respect

Buttons met teksten over respect worden steeds populairder als een manier om respect aan anderen te tonen en om een positieve houding ten opzichte van wederzijds respect aan te moedigen. Het dragen van deze buttons is een laagdrempelige manier om op te komen voor een meer harmonieuze wereld! Op deze buttons staan slogans of quotes over respect. Buttons over respect zijn een geweldige manier om iedereen bewuster te maken van een respectvolle omgeving op school, thuis en in de hele samenleving. Of ze nu worden gedragen of ergens zichtbaar worden vastgespeld, buttons sturen een bericht naar iedereen dat je respect waardeert en gelooft dat het iets belangrijks is in de wereld. Ze laten zien dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat iedereen waardig en met respect wordt behandeld, ongeacht verschillen. Het dragen van deze buttons is een gemakkelijke en zichtbare manier om mensen te laten weten dat je respect waardeert en het fungeert ook als een geweldige gespreksaanzet tussen vreemden, vrienden, collega's of familie. Bekijk ook het thema: respect of alle lesmateriaal over respect.

Quotes op de buttons over respect:

 • Button over respect 'Respect - If you give it, you get it'
  Respect tonen roept respect op. Als je anderen respecteert, zullen ze het gebaar waarschijnlijk beantwoorden. Het oude gezegde "daden spreken meer dan woorden" is vooral waar als het gaat om het ontvangen van het respect dat je verdient; het is niet genoeg om te praten over respectvol zijn - je moet ernaar leven en het in de praktijk brengen als je verwacht dat anderen je in ruil daarvoor met respect behandelen.
 • Button 'Samen voor respect'
  Door gebruik te maken van de kracht van een simpele zin, is 'Samen voor respect' wereldwijd een strijdkreet geworden om iedereen, van scholen en ziekenhuizen tot bedrijven en overheidsfunctionarissen, te inspireren om bewustzijn te creëren rond de kwestie van respect in ons dagelijks leven. Deze campagne, die het belang benadrukt van het tonen van respect in alle vormen van communicatie, is opgedoken in meerdere landen en talen, en is snel – bijna letterlijk – viraal gegaan met speldjes en buttons die werden uitgewisseld als symbolen van begrip. 
 • Button over respect 'Respect moet je geven om het te mogen ontvangen'
  het eeuwenoude gezegde 'Respect moet je geven om het te mogen ontvangen' is in het Nederlands algemeen bekend en het betekent in wezen dat als je gerespecteerd wilt worden, je eerst respect moet tonen aan anderen. De uitdrukking wordt gebruikt om ons eraan te herinneren dat de manier waarop we met elkaar omgaan van invloed is op het respect dat we van onze leeftijdsgenoten en de samenleving kunnen ontvangen.
 • Respect button 'Als je het oneens bent, maar wel elkaars mening respecteert!'
  Het is mogelijk om het oneens te zijn en toch respect te tonen voor elkaars mening!
Buttons over respect

Wilt u liever een button met eigen ontwerp?

De buttons zijn representatief voor bijvoorbeeld een open dag, naamsbekendheid, evenement, schoolreisje, schoolkamp of voor een project, dag of week over een speciaal thema. 

 • Bepaal zelf de kleur en de opdruk van de button.
 • Vanaf € 0,95 per button.
 • Eenmalige opstart kosten € 25,-
 • Minimale afname: 150 stuks.

Wij maken gratis en vrijblijvend een ontwerp op maat voor u.

Kijk hier voor meer info over een gepersonaliseerde button