• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Thema » Pesten » Polsbandjes tegen pesten

Polsbandjes pesten

Pesten, ik doe er niet aan mee!

Polsbandjes pesten
De opdruk op dit polsbandje is: Pesten, ik doe er niet aan mee! Het zijnPolsbandjes waarmee een duidelijk signaal afgegeven wordt tegen pesten. Het zijn leuke, kleurrijke armbandjes. Door de zilverkleurige schuifkraal kun je dit bandje gemakkelijk omdoen en de maat aanpassen. De polsbandjes worden veel gebruikt bij een les, project of week tegen pesten Een dag, week of project over pesten wordt mooi afgesloten met deze geweven polsbandjes tegen pesten. Door het dragen van de armbandjes wordt pesten bespreekbaar gemaakt. Het geeft ook steun aan degene die gepest wordt. Het melden van pesten wordt zo laagdrempelig. Het dragen van het bandje zal het pesten verminderen, zeker als er ook het melden van pesten wordt gestimuleerd. De bandjes zijn ook super tof om uit te delen na een spreekbeurt over pesten. De prijs van de bandjes is € 0,55 per stuk.Productinformatie polsbandje tegen pesten:

  • Geweven polsbandje
  • Opdruk: Pesten, ik doe er niet aan mee!
  • Maat: één maat, past iedereen 1.5 * 35 cm

Vraag een gratis voorbeeld bandje aan:

Wilt u graag eerst het armbandje bekijken? Geen probleem! We sturen u gratis en vrijblijvend één bandje toe. U kunt hiervoor het onderstaande formulier invullen en verzenden. Deze aanbieding geldt uiteraard alleen voor scholen, bedrijven en organisaties.

Siliconen polsbandjes pestenNaast dit armbandje over pesten zijn nog andere bandjes verkrijgbaar. De silliconen bandjes zijn er in drie maten: small voor kleuters, medium voor leerlingen van de basisschool en large voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en volwassenen.

Maatwerk armbandje
Wilt u liever een persoonlijk bandje met de naam en het logo van de school? Geen probleem! Wij maken graag en vrijblijvend een ontwerp voor u. Meer informatie over polsbandjes met eigen logo en tekst.