• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Posters spinning running

fiets, loopband, steps en hardloop poster

Posters spinning running
Kleurrijke posters spinning en fietsen met stickman poppetjes en motiverende teksten. Spinning is meer dan gewoon maar een stukje fietsen op een spinningbike. Het is een sport om conditie opbouwen en vet te verbranden. De posters spinning running zijn gedrukt op 400 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling. Leuke posters voor iedereen die gek is op spinning, steps of hardlopen. Lekker cardiotraining thuis of op de sportschool.

 

Unieke posters van je favoriete sport die je goed kunnen motiveren
Motiverende posters voor alle liefhebbers van hardlopen, steps en spinning. running poster. Kies een unieke poster van je favoriete sport en motiveer jezelf of iemand anders die helemaal fan is van de sport. De sporten kunnen je leven veranderen. Gym motivatie posters uit de stickman serie.

Spinning
Een lesje spinnen voelt soms, door de muziek, meer als een feestje. Heerlijk trainen op de muziek. Bij een spinningles is iedereen er met hetzelfde doel. Samen zoveel mogelijk uit de training halen. Dat is super motiverend.

Hardlopen op de loopband
Het voordeel van de loopband is dat je een constante snelheid kunt aanhouden. Je levert een gelijkmatige inspanning, zelfs op helling. Zo blijft de training als geheel in balans. 

Steps
Met een  step kun je al uw spieren op een hoge intensiteit laten werken waardoor je  eenvoudig en op een leuke manier veel calorieën kunt verbranden! 

Posterstandaard of wissellijst

De posters spinning running zijn allemaal gedrukt op A3-fomaat en passen in de stevige posterstandaard of wissellijst. De posterhouder is een stevige T-vormige houder, de wissellijst kan heel eenvoudig met tweezijdig plakband aan elke gladde ondergrond bevestigd worden. Het tweezijdig plakband is al aan de achterkant bevestigd, dus plak de poster in deze handige wissellijst zo op de wand, kast of raam.

Posters spinning running