• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Posters over boksen

met motiverende teksten voor boksers

Posters over boksen - kickboksen

Kleurrijke posters over boksen met stickpoppetjes en motiverende teksten. Motiverende posters voor iedere boksliefhebber. Leuk om cadeau te geven aan iemand die graag bokst, maar als je zelf bokst is het een leuk cadeau voor jezelf! De teksten op de poster zullen je zeker stimuleren.  De posters over boksen zijn gedrukt op 400 grams glanslaminaat voor een luxe uitstraling. Unieke posters over boksen voor de liefhebbers van boksen of bokssport. Ook leuk voor in de boksclubs.

Motiverende posters voor boksen en kickboksen

Als je van boksen of kickboksen bent, dan wil je er ook nooit meer mee stoppen, maar soms kun je wat motivatie gebruiken

Posters over boksen

De posters over boksen en kickboksen passen in een A3-formaat wissellijst of posterstandaard.

De A3-formaat wissellijst
Met de wissellijst is de poster eenvoudig aan de wand te bevestigen. Op de achterkant zitten twee stroken tweezijdig plakband. Met de wissellijst kun je ook heel gemakkelijk verschillende posters afwisselen. Zo heb je steeds een motiverende achtergrond met je lievelingssport! Hoe leuk is dat?
Klik hier voor de wissellijst (A3-formaat)

De A3-formaat posterstandaard
Deze posters passen ook in de stevige Klik hier voor de wissellijst (A3-formaat) waarmee je de poster op een tafel of balie van het sportcentrum kunt zetten.

Bekijk ook alle posters over fitness en de posters over spinning

Wilt u posters in een andere maat, met een andere tekst of afbeelding of eigen ontwerp? We helpen u graag met een poster op maat. Lees hier meer over maatwerk voor een poster met eigen ontwerp, logo of naam.

Contactsport, Europese vechtsport, Gevechtssport, Krachtsport, Sport in de ring, Tactische vechtsport, Tak van sport, Vechten, Vechtsport, Vuistvechten