• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
Home » Polsbandjes » Bandjes pesten

bandjes pesten

polsbandjes tegen pesten en cyberpesten

 

Bandjes pesten met een duidelijke signaal tegen pesten. Het stop pesten armbandje wordt veel gebruikt op scholen. Bijvoorbeeld bij het houden van een spreekbeurt, maar ook bij een project, dag of week tegen pesten. Het dragen van de anti pest armbandjes geeft ook steun aan degene die gepest wordt. Er zijn verschillende bandjes verkrijgbaar, maar we maken ook graag een gepersonaliseerd bandje voor uw school, bedrijf of organisatie.

 

Pesten bespreekbaar maken

Al vanaf 2008 worden de bandjes pesten ingezet om pesten onder de aandacht te brengen en bespreekbaar te maken. De bandjes pesten zijn er in drie verschillende maten. Voor kleuters de kleine groene armbandjes, voor leerlingen van 7 t/m 13 jaar de medium maat polsbandjes en voor 14 jaar en ouder het large armbandje. Hieronder een overzicht van de polsbandjes die verkrijgbaar zijn over pesten.

Polsbandje laten drukken

Voor scholen, bedrijven en organisaties is het ook mogelijk om een eigen ontwerp op het armbandje te laten drukken. U kunt de tekst en het logo zelf aanleveren. Zo heeft u unieke en originele polsbandje voor uw school. We hebben al heel veel leuke polsbandjes 'op maat' mogen maken. Bekijk hier de mogelijkheden voor een polsbandje op maat.

Spreekbeurt over pesten

De polsbandjes worden veel gebruikt voor een spreekbeurt over pesten. Het uitdelen van de bandjes maakt veel indruk op de leerlingen en onderstrepen nog maar eens de boodschap dat je tegen pesten bent!