• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Moraal verhalen

Moraal Verhalen met een boodschap

 

Inspirerende moraal verhalen

Oude, inspireerde verhalen (moraal verhalen) voor een smartphonegeneratie. Elk verhaal sluit af met een overdenking! Hoe kun je het verhaal nu interpreteren in onze snelle nieuwe social media wereld. Op zoek naar moraal, normen en waarden en wijsheid uit het verleden, hier de waarde van inzien voor het dagelijkse leven nu! De inspirerende verhalen zijn vaak kort, krachtig en bedoeld om verschillende inzichten duidelijk en bespreekbaar te maken. Elk verhaal wil iets duidelijk maken. Thema's zijn bijvoorbeeld: respect, eenzaamheid, hebzucht, verlangen, enz. 

De inspirerende verhalen zijn zo bewerkt of herschreven dat ze beter toepasbaar en te begrijpen zijn voor onze huidige generatie. Het zijn inspirerende verhalen die je motiveren en stimuleren om positiever te denken en gelukkiger te leven. Lees gratis de inspirerende moraal verhalen voor het onderwijs.

Welke invloed heeft de smartphone op jouw leven? Een leesboek met moraal verhalen voor een smartphonegeneratie. Leuk om cadeau te geven!

 

Product informatie:
Formaat: Carre large (210 x 210) / Hardcover
Pagina's: 104
Eerste druk: september 2018
ISBN: 8719189110838