• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Geslaagd cadeau idee

AANBIEDING 2022!

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een leuke aanbieding voor alle geslaagde leerlingen. De A2 poster en het bandje ‘Hoera, geslaagd’. Prijs € 1,75 per setje. Een origineel cadeautje en niet duur! Naast een vlag en de schooltas aan de vlaggenmast is het toch ook super leuk om deze poster thuis voor het raam te kunnen hangen en trots het bandje te showen aan familie en vrienden. Door de schuifkraal past het bandje altijd.

Leuk om te geven en leuk om te krijgen!


Vorig jaar kregen 2396 leerlingen de aanbieding kaartje + bandje.
Prijs € 1,30 per stuk. 


Originele eindexamencadeaus voor de diploma uitreiking

Bent u voor de examenkandidaten van uw school op zoek naar een leuk, origineel en niet duur cadeautje? 

 

Posters

Een nieuwe poster voor alle leerlingen die geslaagd zijn voor hun examen. De prijs van de poster is € 7,95 per stuk. Verkrijgbaar met staffelkorting. 

Bestel de posters

Bandjes

Een kleurrijk geweven linnen bandje met een feestelijke uitstraling. De tekst op het armbandje: 'Hoera geslaagd!' Door de zilverkleurige schuifkraal kun je dit bandje gemakkelijk omdoen en de maat aanpassen, het past dus altijd. Als cadeau bij de diploma uitreiking op school. De prijs van het polsbandje is € 0,55 per stuk.

Bestel de polsbandjes

Kaarten

Vrolijke en kleurrijke A5-formaat kaarten om te feliciteren. Achterop het kaartje kan een persoonlijke boodschap geschreven worden. De prijs van de kaartjes is € 1,95.

Bestel de kaartjes


‘Hoera Geslaagd’ armbandjes en kaarten

Zijn ze geslaagd voor praktijkonderwijs, voortgezet onderwijs (vmbo, havo of vwo), secundair onderwijs of welke opleiding, cursus of rijbewijs dan ook maar? Ze krijgen het felbegeerde diploma of certificaat in handen. Tijd voor de diploma-uitreiking en een feestje. Daarbij past ook een origineel cadeautje! Achterop de poster en de kaartjes kan nog een leuke persoonlijke tekst geschreven worden voor de geslaagde leerling of cursist.

Ze hebben er hard voor moeten werken, maar nu is het zover het examen is goed afgerond. Ze zijn geslaagd en krijgen hun diploma uitgereikt. Voor alle eindexamenleerlingen die geslaagd zijn voor hun examen hebben we drie leuke examencadeaus. Voor dit schooljaar hebben we vrolijke examenposters toegevoegd. De posters zijn gedrukt op A2-formaat poster papier van 170 gram. De vrolijkheid straalt van de posters af en dat mag ook wel na al dat harde werken voor het behalen van het diploma; het felbegeerde papiertje! De poster is leuk om op te hangen bij de diploma uitreiking, maar is ook een leuk cadeau voor alle examenkandidaten. 

Examenuitslagen 2022

Op 15 juni 2022 wordt de normering voor de centrale examens bekendgemaakt. De uitslagen van het examen van het eerste tijdvak is op 15 juni 2022. Meestal worden de examenkandidaten tussen 12.00 en 17.00 gebeld over de examenuitslag. Als je geslaagd bent kan de vlag uit en bind je ook je ‘oude’ schooltas of rugzak bij de vlag aan de vlaggenstok. Op die manier aan de omgeving kenbaar maken dat je geslaagd bent, is al bijna een traditie.

De leukste 'geslaagd' cadeaus

Je zult altijd slagen met een geslaagd cadeau. Er zijn verschillende momenten in het jaar wanneer iemand geslaagd kan zijn zoals een examen, opleiding, cursus, rijexamen of andere momenten! Daarna is het feest omdat degene is geslaagd is! Is er een iemand in jouw familie of omgeving geslaagd? Je zoon, dochter, broer, zus, neefje, nichtje, vriend of vriendin? Jij kunt deze persoon verrassen met een leuk polsbandje of een leuke poster 'Hoera, geslaagd'. Een leuk en origineel cadeau voor iemand die geslaagd is, met het armbandje of de poster als examencadeau zit je altijd goed. Bij DMS educatief hebben we veel lesmaterialen voor het onderwijs gemaakt en daar passen ook de geslaagd cadeau ideeën bij. Het mooie daarvan is ook nog eens dat je het geslaagd cadeau nog persoonlijker kunt maken door een eigen opdruk op het polsbandje. Zo wordt jouw geslaagd cadeau zeker geslaagd!

Persoonlijk armbandje geslaagd!

Bij een mooie prestatie past natuurlijk een mooi polsbandje als cadeau. Met een geslaagd bandje van stof of silliconen ben je zo geslaagd. Het polsbandje geslaagd is een van de vele lesmaterialen van DMS educatief en je vindt altijd wel iets voor jouw klas of groep. Naast motiverende lessen en posters zijn er ook leuke kaarten voor iedereen die geslaagd is en hierop kun je een persoonlijke felicitatie of boodschap zetten. Deze kaarten kunnen ook voor een school of organisatie met eigen logo en tekst gemaakt worden. Dat is nog eens een persoonlijk geslaagd cadeau en dan weet je zeker dat je goed zit. Het zijn niet alleen mooie en trendy kaarten, het is ook nog eens een super mooi gebaar naar degene aan wie je het geeft.

Een geslaagd cadeau idee voor iedereen

Garantie dat jouw zoon, dochter, broer, zus, neefje, nichtje, vriend of vriendin helemaal blij zal zijn met een speciaal geslaagd cadeau? Perfect als geslaagd cadeau, examencadeau of graduation gift om iemand te feliciteren als hij of zij het rijbewijs, examen of certificaat gehaald heeft. Weet je echt niet wat je moet kopen voor iemand die geslaagd is? Ga dan voor een geslaagd cadeau dat altijd goed is, namelijk een polsbandje geslaagd. Kies een kaart en een kaartstandaard erbij om je cadeau on-point te maken. Is het wel gelukt een geslaagd cadeau te vinden? Happy giving!

Aanpassingen examens vanwege coronacrisis

Eindexamenkandidaten krijgen ook dit jaar meer voorbereidingstijd voor het eindexamen. Zo is er een extra herkansing en de mogelijkheid om het examen te spreiden over twee tijdvakken. Door de extra maatregelen krijgen alle leerlingen de kans om hun middelbare schoolperiode goed af te sluiten. Ondanks het feit dat de middelbare scholen dit jaar gewoon open waren, hebben leerlingen die dit jaar examen doen toch geen gewoon schooljaar achter de rug. Veel lessen werden gemist omdat zowel de docenten en de leerlingen zelf in quarantaine zaten en geen fysiek les konden geven of krijgen. De online lessen waren niet optimaal om de lesstof goed over te brengen op de leerlingen.Dit is het derde jaar op rij dat er vanwege de coronacrisis aanpassingen zijn.


Ook voor alle leerlingen van het basisonderwijs zijn er fleurige felicitatie kaarten:

 

  • Motiverende kaarten
    De motiverende kaarten worden gebruikt om leerlingen te motiveren. Voor Nederland zijn er de kaartjes 'Hoera, ik ga naar groep 1' tot en met 'Hoera, ik ga naar groep 8'. Voor België zijn er de kaartjes: 'Hoera, ik ga naar klas 1' tot en met 'Hoera, ik ga naar klas 6'.
  • Felicitatie geslaagd - kaarten
    Is er een diploma behaald dan ontvangen de leerlingen een kaartje: 'Hoera geslaagd'. Leuk en origineel om cadeau te doen aan geslaagde leerlingen. 
  • Diploma's
  • Polsbandjes 1 - 'Hoera geslaagd' (linnen), 2 - 'Ik ben geslaagd' en 3 - 'Klaar voor het middelbaar'.


De kaarten, diploma's en de posters hebben een luxe uitstraling en zijn gedrukt op stevig papier, maar passen ook in een wissellijst of standaard.

Bloed, zweet, tranen en dan ... geslaagd en een felicitatie!