• Uniek lesmateriaal
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering

Geslaagd cadeau idee

Leuk cadeau voor iemand die geslaagd is

Bent je voor iemand die geslaagd is op zoek naar een leuk idee voor een cadeau? We hebben ook dit jaar weer een leuk en niet duur cadeau idee! Een vrolijke A2-formaat poster en polsbandje. Ook als de tas niet in de vlaggenstok kan, dan is deze poster voor het raam ook duidelijk dat er in dat huis iemand pas geslaagd is! 

AANBIEDING 2023!

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een leuke aanbieding voor alle geslaagde leerlingen. De A2 poster en het polsbandje ‘Hoera, geslaagd’. Prijs € 8,75 per setje. Een origineel cadeautje en niet duur! Naast een vlag en de schooltas aan de vlaggenmast is het toch ook super leuk om deze poster thuis voor het raam te kunnen hangen en trots het bandje te showen aan familie en vrienden. Door de schuifkraal past het bandje altijd. Scholen kunnen dit cadeautje met staffelkorting aanschaffen voor de examenkandidaten.

Overzicht producten geslaagd cadeau idee

Gratis digitaal materiaal: Geslaagd, cadeau idee

De PowerPoint-presentatie en de cliparts mogen gratis gebruikt worden voor een feestelijke aankondiging of digitaal voor op de website of in een berichtje om de geslaagden te feliciteren. De PowerPoint-presentatie kan hiervoor aangepast worden. Klik hier voor de gratis download van de PowerPoint en de cliparts Geslaagd cadeau idee.

‘Hoera Geslaagd’ armbandjes en kaarten

Zijn ze geslaagd voor praktijkonderwijs, voortgezet onderwijs (vmbo, havo of vwo), secundair onderwijs of welke opleiding, cursus of rijbewijs? Ze krijgen het felbegeerde diploma of certificaat in handen. Tijd voor de diploma-uitreiking en een feestje. Daarbij past ook een origineel geslaagd cadeau idee! Achterop de poster en de kaartjes kan nog een leuke persoonlijke tekst geschreven worden voor de geslaagde leerling of cursist.

Geslaagd cadeau idee

Ze hebben er hard voor moeten werken, maar nu is het zover, het examen is goed afgerond. Ze zijn geslaagd en krijgen hun diploma uitgereikt. Voor alle eindexamenleerlingen die geslaagd zijn voor hun examen hebben we een leuk geslaagd cadeau idee. Voor dit schooljaar hebben we de vrolijke examenposters toegevoegd. De posters zijn gedrukt op A2-formaat poster papier van 170 gram. De vrolijkheid straalt van de posters af en dat mag ook wel na al dat harde werken voor het behalen van het diploma; het felbegeerde papiertje! De poster is leuk om op te hangen bij de diploma uitreiking, maar is ook een leuk cadeau voor alle examenkandidaten. 

De leukste geslaagd cadeau ideeën

Je zult altijd slagen met een geslaagd cadeau. Er zijn verschillende momenten in het jaar wanneer iemand geslaagd kan zijn zoals voor een examen, opleiding, cursus, rijexamen of andere momenten! Daarna is het feest voor de geslaagde Is er een iemand in jouw familie of omgeving geslaagd? Je zoon, dochter, broer, zus, neefje, nichtje, vriend of vriendin? Jij kunt deze persoon verrassen met een leuk polsbandje of een leuke poster 'Hoera, geslaagd'. Een leuk geslaagd cadeau idee. Met het armbandje of de poster als examencadeau zit je altijd goed. Bij DMS educatief hebben we veel lesmaterialen voor het onderwijs gemaakt en daar passen ook de geslaagd cadeau ideeën bij. Het mooie daarvan is ook nog eens dat je het cadeau nog persoonlijker kunt maken door een eigen opdruk. Zo wordt jouw geslaagd cadeau zeker geslaagd! Bekijk de mogelijkheden bij maatwerk

Persoonlijk armbandje geslaagd!

Bij een mooie prestatie past natuurlijk een mooi polsbandje als cadeau. Met een geslaagd bandje van stof of silliconen ben je zo geslaagd. Het polsbandje geslaagd is een van de vele lesmaterialen van DMS educatief en je vindt altijd wel iets voor jouw klas of groep. Naast motiverende lessen en posters zijn er ook leuke kaarten voor iedereen die geslaagd is en hierop kun je een persoonlijke felicitatie of boodschap zetten. Deze kaarten kunnen ook voor een school of organisatie met eigen logo en tekst gemaakt worden. Dat is nog eens een persoonlijk geslaagd cadeau en dan weet je zeker dat je goed zit. Het zijn niet alleen mooie en trendy kaarten, het is ook nog eens een super mooi gebaar naar degene aan wie je het geeft.

Een geslaagd cadeau idee voor iedereen

Garantie dat jouw zoon, dochter, broer, zus, neefje, nichtje, vriend of vriendin helemaal blij zal zijn met een speciaal geslaagd cadeau idee? Perfect als geslaagd cadeau, examencadeau of graduation gift om iemand te feliciteren als hij of zij het rijbewijs, examen of certificaat gehaald heeft. Weet je echt niet wat je moet kopen voor iemand die geslaagd is? Ga dan voor een geslaagd cadeau idee dat altijd goed is. Happy giving!

Ook voor alle leerlingen van het basisonderwijs zijn er fleurige felicitatie kaarten

De motiverende kaarten worden gebruikt om leerlingen te motiveren. Voor Nederland zijn er de kaartjes 'Hoera, ik ga naar groep 1' tot en met 'Hoera, ik ga naar groep 8'. Voor België zijn er de kaartjes: 'Hoera, ik ga naar klas 1' tot en met 'Hoera, ik ga naar klas 6'.

De kaarten, diploma's en de posters hebben een luxe uitstraling en zijn gedrukt op stevig papier, maar passen ook in een wissellijst of posterstandaard. Bloed, zweet, tranen en dan ... geslaagd en een felicitatie!